Λαϊκή Ενότητα: Φιάσκο και παρωδία το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών

«Φιάσκο» και «παρωδία» χαρακτηρίζει η Λαϊκή Ενότητα το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών για το προσφυγικό. Καταγγέλλει ότι «οι ευρώπληκτοι αρχηγοί του συνεταιρισμού νεομνημονιακών και παλαιομνημονιακών κομμάτων» μετατρέπουν τη χώρα «για χάρη της Μέρκελ και των ξενοφοβικών ευρωπαϊκών δυνάμεων, σε μεγάλο hotspot για πρόσφυγες» και τονίζει: «Η χώρα μας θα έπρεπε να υπογραμμίσει ότι θα θέτει εφεξής βέτο σε όλες τις αποφάσεις της ΕΕ, μέχρι να σταματήσει η Ελλάδα να γίνεται στρατόπεδο ψυχών, ασπίδα και πειραματόζωο στο όνομα των ρατσιστικών συνδρόμων ισχυρών ευρωπαϊκών κύκλων»

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε μετά την ολοκλήρωση του Συμβουλίου το Γραφείο Τύπου της ΛΑΕ αναφέρεται:

«Το Συμβούλιο Αρχηγών, όπως ήταν αναμενόμενο, εξελίχθηκε σε φιάσκο και παρωδία αλλά και σε θέατρο σκιών με τη συνδρομή όλων των συμμετεχόντων του.

Οι ευρώπληκτοι αρχηγοί του συνεταιρισμού νεομνημονιακών και παλαιομνημονιακών κομμάτων, όσες ώρες και αν συνεδρίαζαν, δεν θα μπορούσαν να δώσουν και να διεκδικήσουν θετικές απαντήσεις, από τη σκοπιά του εθνικού συμφέροντος και της διαφύλαξης του διεθνούς Δικαίου, στο προσφυγικό δράμα.

Η Ελλάδα χρειάζεται να αποκτήσει επιτέλους την εθνική ανεξαρτησία και την κυριαρχία της και να σταματήσει να έχει υποτελείς, αγόμενες και φερόμενες ηγεσίες.

Η χώρα μας θα έπρεπε να διεκδικήσει να πέσουν όλοι ανεξαιρέτως οι φράκτες και να ανοίξουν παντού τα σύνορα της Ευρώπης για τους πρόσφυγες και όχι να μετατρέπεται, για χάρη της Μέρκελ και των ξενοφοβικών ευρωπαϊκών δυνάμεων, σε μεγάλο hotspot για πρόσφυγες.

Σε αντίθετη περίπτωση η χώρα μας θα έπρεπε να υπογραμμίσει ότι θα θέτει εφεξής βέτο σε όλες τις αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μέχρι να σταματήσει η Ελλάδα να γίνεται στρατόπεδο ψυχών, ασπίδα και πειραματόζωο στο όνομα των ρατσιστικών συνδρόμων ισχυρών ευρωπαϊκών κύκλων».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Τι είπε ο Τσίπρας στους δημοσιογράφους όταν βγήκε από το Προεδρικό – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ