Κουμουτσάκος: Η κυβέρνηση οφείλει να επιστρέψει με αποτελέσματα από τη Σύνοδο Κορυφής

“Η κυβέρνηση οφείλει να επιστρέψει από τη Σύνοδο Κορυφής με αποτελέσματα και όχι με αδιέξοδα” επεσήμανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος στο “Πρακτορείο 104,9 FM.

Σημείωσε ότι η διαπραγματευτική τακτική της Τουρκίας, ενόψει της Συνόδου Κορυφής είναι η συνεχιζόμενη αύξηση των ροών προς τα ελληνικά νησιά, η ένταση στο Αιγαίο με το ΝΑΤΟ, αλλά και ο εγκλωβισμός χιλιάδων προσφύγων στα σύνορα με τα Σκόπια. 

“Δραματοποιούν την κατάσταση προκειμένου να ασκηθεί πίεση προς τους Ευρωπαίους ενόψει της Συνόδου της 7ης Μαρτίου και οι επόμενες μέρες θα είναι δύσκολες” επεσήμανε ο κ. Κουμουτσάκος και πρόσθεσε ότι η Άγκυρα επιχειρεί να περάσει τη δική της γραμμή.

Σχετικά με τη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών είπε ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία επικοινωνιακών εντυπώσεων και παραγωγής ανούσιων εντυπωσιασμών από την κυβέρνηση.

Ο κ. Κουμουτσάκος έκανε λόγο για αποτυχία της κυβέρνησης στο χειρισμό της οικονομίας και του προσφυγικού ζητήματος.

“Η χώρα αντιμετωπίζει ένα προσφυγικό εκτός ελέγχου, μια οικονομία που ζει με τεχνητές αναπνοές και μια διαπραγμάτευση, η οποία φαίνεται να είναι μέχρι τώρα κλινικά νεκρή και μια κοινωνία που είναι στο σημείο βρασμού” σημείωσε.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Δένδιας: Ο Θεός να μας φυλάξει με αυτή την κυβέρνηση

Μπαλάφας: “Κλειδί” για το προσφυγικό η δίκαιη κατανομή των βαρών

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ