Συνεχίζεται η κόντρα Θεοχάρη-Ψαριανού

Αιχμές για τον Γρηγόρη Ψαριανό, άφησε ο βουλευτής του Ποταμιού, Χάρης Θεοχάρης, σε συνέντευξη του, στον ραδιοφωνικό σταθμό, Flash, απαντώντας στις πρόσφατες δηλώσεις του Γρηγόρη Ψαριανού, ότι “όποιος δεν γουστάρει, σηκώνεται και φεύγει”.

«Ο κ. Ψαριανός ξέρει πολύ καλά απ’ το να φεύγει από το ένα κόμμα και να πηγαίνει στο άλλο. Δεν είναι τώρα το ζήτημα αυτό. Εγώ έχω συγκεκριμένες απόψεις για Το Ποτάμι, πιστεύω ότι Το Ποτάμι έχει λόγο ύπαρξης στην ελληνική πολιτική σκηνή και συνεπώς αυτό το πράγμα πρέπει να υπάρχει με κάποιο τρόπο και να επιβιώσει χάριν της χώρας βέβαια, όχι χάριν των στελεχών του, ούτε των βουλευτών του, ούτε κανενός. Όσο λοιπόν είναι χρήσιμο για την χώρα, έχει λόγο ύπαρξης. Αυτό πιστεύω και νομίζω ότι είναι χρέος κάθε βουλευτή και κάθε στελέχους, να κάνει την κριτική που πρέπει, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις για να μείνει στη ζωή Το Ποτάμι και όχι να κουκουλώνουμε τα προβλήματα που υπάρχουν», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοχάρης.

Παράλληλα, ο κ. Θεοχάρης, πρόσθεσε: «Εγώ δεν δίνω καμία συνέχεια, δεν νομίζω ότι αναφέρθηκα εγώ στον κ. Ψαριανό, αυτός αναφέρθηκε σε εμένα».

 

Διαβάστε επίσης:

Ο Κουτσούμπας για τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ