Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ: Παίζει κρυφτό ο Μητσοτάκης

Επίθεση στη ΝΔ με αφορμή τη λίστα Μπόργιανς εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι παίζει κρυφτό και τον καλεί να πάρει επίσημα θέση.

«Όταν ο πρωθυπουργός κάλεσε από το βήμα της Βουλής τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πάρει θέση για το ζήτημα της άρνησης αποδοχής στοιχείων για ενδεχόμενη φοροδιαφυγή από το γερμανικό κρατίδιο της Ρηνανίας-Βεστφαλίας, καταθέτοντας τη σχετική επιστολή του Βάλτερ Μπόργιανς, ο πρόεδρος της ΝΔ είχε επιλέξει να απουσιάζει» σημειώνει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Σήμερα, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, επέλεξε πάλι να μην απαντήσει επί της ουσίας, κάνοντας λόγο για «λάσπη» και ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν ανέφερε τις λέξεις… “ηλεκτρονικά στοιχεία-cd”, αλλά μόνο cd. Αν μη τι άλλο, η συνεχιζόμενη σιωπή όχι μόνο συνιστά ομολογία ενοχής από την πλευρά της ΝΔ, αλλά αναδεικνύει και τεράστιο έλλειμμα σοβαρότητας» προσθέτει.

«Την ώρα που η κυβέρνηση Σαμαρά υιοθετούσε με περισσή ευκολία σκληρά μέτρα εναντίον των αδυνάτων, έκανε ό, τι περνούσε από το χέρι της για να προστατέψει τους ισχυρούς . Καλούμε τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, να πάψει να παίζει κρυφτό αναφορικά με το θέμα της λίστας Μπόργιανς και να πάρει επιτέλους επίσημα θέση.» καταλήγει.

Διαβάστε επίσης:

Παπαδημούλης: Δεν “παζαρεύουμε” το προσφυγικό με το ασφαλιστικό

Νίκος Παππάς: Όσοι νομίζουν ότι το 2016 είναι το 1965 ας γνωρίζουν ότι αυτά πέρασαν

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ