Λαφαζάνης: Η χώρα ζει εθνικό εφιάλτη

«Με την ενίσχυση της “Λαϊκής Ενότητας’ μπορεί να διαμορφωθεί ένα ευρύ μέτωπο αριστερών ριζοσπαστικών, πατριωτικών, δημοκρατικών, αντιμνημονιακών δυνάμεων για τη σωτηρία της χώρας», ανέφερε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος επισκέφθηκε χθες τον Πύργο της Ηλείας και μίλησε σε συγκέντρωση στο θέατρο «Απόλλων».

Ο επικεφαλής της «Λαϊκής Ενότητας» άσκησε έντονη κριτική στην κυβέρνηση και στους Ευρωπαίους εταίρους, λέγοντας πως σήμερα η χώρα ζει έναν εθνικό, οικονομικό και κοινωνικό εφιάλτη, που δεν τον έχει ζήσει άλλη χώρα σε ειρηνική περίοδο». Όπως πρόσθεσε, «η χώρα μας είναι υπό κατοχή, γιατί κατοχή δεν είναι μόνο τα ξένα στρατεύματα, αλλά και η οικονομική κατοχή και υποδούλωση».

Σχετικά με το προσφυγικό, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σημείωσε ότι «η Ελλάδα μετατρέπεται γοργά από τους υποκριτές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τη γερμανική Ευρώπη σε στρατόπεδο προσφύγων και μεταναστών».

Ακόμη, ανέφερε ότι «στο ευρώ μόνο μας εκβιάζουν και μας κάνουν να στέλνουμε και εμείς τα παιδιά μας πρόσφυγες στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα για να επιβιώσουν».

Επίσης είπε, πως «αν φύγει η Ελλάδα από την Ευρωζώνη, θα ανοίξει έναν θετικό δρόμο με το εθνικό της νόμισμα και με το ριζοσπαστικό προοδευτικό πρόγραμμα» και συμπλήρωσε: «Δε θα χάσουμε εμείς, αλλά η Γερμανία, που στο όνομα του ευρώ έχει υποδουλώσει όλη την Ευρώπη. Δεν θα χάσουμε εμείς αν φύγουμε από τη Σένγκεν , αλλά η Σένγκεν θα διαλυθεί σε όλη την Ευρώπη».΄

ΠΗΓΗ: real.gr

Διαβάστε επίσης:

Την Ιδρυτική της Διακήρυξη παρουσιάζει η ΛΑΕ

Πιθανότητα να πέσει η κυβέρνηση “βλέπει” ο Λαφαζάνης

Ο Λαφαζάνης στη διαμαρτυρία των λιμενεργατών – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ