Θεοδωράκης: Δεν μπήκα στην πολιτική για να γεράσω βουλευτής – ΒΙΝΤΕΟ

«Είναι ευχάριστο να υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να διεκδικήσουν τις ευθύνες που έχει ο επικεφαλής ενός μικρού κόμματος και νομίζω ότι θα είναι μία γιορτή στο Περιστέρι», δήλωσε ο Πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, για το συνέδριο του Ποταμιού που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.

Την ίδια στιγμή, ο κ. Θεοδωράκης, επισήμανε ότι σε περίπτωση που οι σύνεδροι δεν επιλέξουν αυτόν για την προεδρία του Ποταμιού, τότε «θα παραδώσει όλο το κόμμα», στον επόμενο, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι δεν θα αποχωρήσει από αυτό.

«Δεν μπήκα στην πολιτική για να γεράσω βουλευτής. Μπήκα στην πολιτική γιατί είχα ένα όραμα. Αν το όραμα αυτό δεν προχωράει δεν θα είμαι στην πολιτική», ανέφερε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης και πρόσθεσε: «έχω πει ότι εγώ δεν θα συνεχίσω μία πολιτική καριέρα ως βουλευτής άλλου κόμματος. Θέλω και μπήκα στην πολιτική, άφησα μία καλή ζωή για να επιχειρήσω κάτι για τη χώρα. Αν δεν το πετύχω αυτό δεν έχω λόγο να είμαι στη πολιτική».

Παράλληλα, ο κ. Θεοδωράκης, τόνισε ότι δεν έχει την εκτίμηση πως είναι ορατό το ενδεχόμενο των εκλογών, συμπληρώνοντας ότι ο κόσμος είναι πάρα πολύ κουρασμένος από τις εκλογικές αναμετρήσεις.

Αναφερόμενος στο προσφυγικό επισήμανε ότι «αν είχε αντιμετωπιστεί από την άνοιξη του 2015 δεν θα είχαμε αυτές τις εικόνες ντροπής που αντικρίζουμε σήμερα».

«Αν θεωρεί ο κ. Τσίπρας ότι τα προβλήματα δεν ξεπερνιούνται, να απευθυνθεί στη Βουλή, στις δυνάμεις που ψήφισαν το μνημόνιο του και να ζητήσει βοήθεια», πρόσθεσε ο Σταύρος Θεοδωράκης, σχολιάζοντας τα ανοιχτά μέτωπα που έχει η κυβέρνηση.  

 

Δείτε το βίντεο από τον Ant1

 

 

Διαβάστε επίσης:

Αποστόλου: Διάλογο με τους αγρότες, δεν γίνεται διαφορετικά – ΒΙΝΤΕΟ

Το δείπνο του Τόσκα μετά την… καταιγίδα – ΦΩΤΟ 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ