Η κυβέρνηση απαντά στα σενάρια εκλογών

Τα σενάρια πρόωρων εκλογών που κάνουν συχνά πυκνά την εμφάνισή τους σχολίασε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη.

«Το έχουμε πει σε όλους τους τόνους ότι η κυβερνητική πλειοψηφία αυτή τη στιγμή είναι ισχυρή και έχει πλήρη γνώση της πολιτικής που πρέπει να ακολουθεί, τι είναι υποχρεωμένη δηλαδή να κάνει και τι μπορεί να κάνει», δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Γεροβασίλη μιλώντας στο «Πρακτορείο» και συνέχισε:

«Όλα γίνονται μέσα από έναν ευρύ διάλογο και βεβαίως δεν υπάρχει θέμα μη σταθερότητας της κυβέρνησης. Θέλω μόνο να πω το εξής: Πραγματικά, είναι μια δύσκολη στιγμή για τη χώρα, είναι καθοριστική στιγμή, θα έλεγα, με πολλά σημαντικά ζητήματα ανοιχτά για το επόμενο διάστημα –ελπίζω για το επόμενο μικρό διάστημα- όπως είναι τα ζητήματα της αξιολόγησης, το Μεταναστευτικό, τα ζητήματα που συζητάμε σήμερα, που άπτονται και του Φορολογικού και του Ασφαλιστικού κ.λπ. Είναι μια στιγμή που, γίνονται όλες οι προσπάθειες, από την πλευρά της κυβέρνησης, και με πλήρη συνοχή της κυβερνητικής πλειοψηφίας, ώστε αυτά τα θέματα να διαχειρίζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

«Όπως ξέρετε, περνώντας την αξιολόγηση, τελειώνοντας γρήγορα την αξιολόγηση που είναι ο στόχος μας, αλλά που έχουμε και συμμάχους αυτή τη στιγμή τους Ευρωπαίους εταίρους απέναντι σε αυτό, θα μπορέσουμε στη συνέχεια να αρχίσουμε την πραγματική συζήτηση για το ελληνικό χρέος και για τα ζητήματα διευθέτησης του που θα καθορίσουν τα επόμενα χρόνια την οικονομική ζωή του τόπου. Επομένως, οτιδήποτε γύρω απ` αυτό συζητείται, αντιλαμβάνεστε ότι απλώς προκαλεί μια «φασαρία», χωρίς να «πατάει» κάπου πραγματικά. Είμαστε εδώ, είμαστε μια κυβέρνηση με πλήρη συναίσθηση της στιγμής και σε πλήρη συνοχή απέναντι στο καθήκον μας στον ελληνικό λαό», πρόσθεσε.

«Κάποιοι, προφανώς, ελπίζουν ότι μέσα από αυτή τη συγκυρία – κάποιοι – οι οποίοι τους έχει στείλει ο ελληνικός λαός πριν από περίπου 4 μήνες στην αντιπολίτευση ότι θα επανέλθουν με άλλον τρόπο στην κυβέρνηση. Δεν μπορούν να το παραδεχθούν ακόμη κάποιοι κύκλοι. Αυτό, όμως, δεν είναι δυνατόν να συμβεί. Υπάρχει η πρόσφατη λαϊκή ετυμηγορία και μια κυβέρνηση η οποία έχει μια πλειοψηφία συνεκτική και ισχυρή, προκειμένου να αντιμετωπίσει την κατάσταση για τα επόμενα 3,5 χρόνια», είπε ακόμα η Όλγα Γεροβασίλη.

Διαβάστε επίσης:

Σπίρτζης: Τον Μάρτιο η προκήρυξη του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες

O Τσίπρας στους αγρότες: Τα αιτήματα σας είναι μια καλή βάση διαλόγου

Τι είπε ο Τσίπρας στους αγρότες μπροστά στις κάμερες – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ