Σκουρολιάκος: Κομματικός υπάλληλος ο Μπούτας

«Κομματικό υπάλληλο, που ό,τι και να τού δώσεις αυτό έκανε, αυτό κάνει και αυτό θα κάνει», χαρακτηρίζει τον αγροτοσυνδικαλιστή από το μπλόκο της Νίκαιας, Βαγγέλη Μπούτα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Σκουρολιάκος.

Μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9 FM, τόνισε χαρακτηριστικά ότι «είναι υπάλληλος κομματικός, κομματικό στέλεχος» και συνέχισε καταγγέλλοντας ότι μαζί με τους κατ’ επάγγελμα αγρότες έχουν παρεισφρήσει στα μπλόκα γνωστοί τοπικοί άρχοντες, δήμαρχοι και άλλα άτομα, με στόχο την ανατροπή της κυβέρνησης.

Ο κ. Σκουρολιάκος αποκάλυψε ότι στα πρόσφατα επεισόδια που σημειώθηκαν στη Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης, στη διάρκεια εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ για το αγροτικό ζήτημα, διέκρινε παλιό του φίλο, δάσκαλο στο επάγγελμα, ο οποίος -όπως είπε- παρίστανε τον αγανακτισμένο αγρότη και προπηλάκιζε τους βουλευτές.

Στο μεταξύ, σε ερώτηση τι θα συμβεί, αν τελικά υιοθετηθεί η σκληρή γραμμή Τόμσεν για περισσότερα σκληρά μέτρα, εκτός της συμφωνία του καλοκαιριού, ο κ. Σκουρολιάκος είπε: «Δεν μπορούμε να είμαστε συνεπείς σε πράματα που δεν υπογράψαμε, που δεν συμφωνήσαμε. Αυτά που λέει ο κ. Τόμσεν δεν υπάρχουν στη συμφωνία».

Διαβάστε επίσης:

Για προσφυγικό, μεταναστευτικό και ΝΑΤΟ ενημερώνει τη Βουλή ο Καμμένος

Η αντίδραση του Άδωνι μετά το σχόλιο του Λαζόπουλου για τον Σόιμπλε – ΒΙΝΤΕΟ

Οι Τούρκοι δέσμευσαν περιοχή στο Καστελλόριζο για ναυτική άσκηση

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ