Παππάς: H Ελλάδα παύει να είναι η ντροπή της Ευρώπης – ΒΙΝΤΕΟ

Σφοδρή επίθεση στη ΝΔ εξαπέλυσε ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, κατά την τοποθέτησή του επί της τροπολογίας για τις τηλεοπτικές άδειες.

Απευθυνόμενος στους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης ρώτησε εάν είναι ικανοποιημένοι από την εικόνα των τηλεοπτικών σταθμών, με τους γαλάζιους βουλευτές να δίνουν θετική απάντηση.

«Δεν περιμέναμε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση θα ανέτρεχε στην ιστορία της γαλλικής επανάστασης για να μας διορθώσει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Επικρατείας κατά την  έναρξη της ομιλίας του.

«Θα περίμενα μία κουβέντα αυτοκριτικής για την κατάντια που έχει περιπέσει η ελληνική τηλεόραση. Ή έστω ένας να μιλήσει για την υπόθεση του βασικού μετόχου, δεν ακούσαμε τίποτα παρά το γνωστό κατενάτσιο», συμπλήρωσε ο κ. Παππάς απευθυνόμενος στους βουλευτές της ΝΔ.

«Η Ελλάδα παύει να είναι η ντροπή της Ευρώπης», τόνισε ο υπουργός, ο οποίος όταν διεκόπη από την βουλευτή της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη, είπε ότι έχει χαθεί το μέτρο.

«Υποστηρίζετε ότι εμείς ελέγχουμε τη ροή της ενημέρωσης με τόση λάσπη που έχουμε δεχθεί; Λίγη ντροπή», σημείωσε ο κ. Παππάς.

«Τα κανάλια εδώ και 25 χρόνια λειτουργούν με καθεστώς μη νόμιμης λειτουργίας γιατί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ επέλεξαν συνειδητά να διατηρούν το τρίγωνο της διαπλοκής».

«Η κυβέρνησή μας είναι η πρώτη κυβέρνηση που είναι αποφασισμένη να κάνει διαγωνισμό παρόλο που ακόμα και τώρα προσπαθείτε να υπονομεύσετε τη διαδικασία. Η πλειοψηφία της Βουλής εξάντλησε όλα τα όρια για να συγκροτηθεί ΕΣΡ, αλλά μπλοκαρίστηκε η διαδικασία», σημείωσε ο κ. Παππάς.

«Με ποια αξιοπιστία τώρα η αξιωματική αντιπολίτευση ζητά και άλλες τροποποιήσεις;», αναρωτήθηκε ο υπουργός. «Αντί για αυτοκριτική εδώ έχουμε και ακρότητες», προσέθεσε.

«Η επόμενη μέρα νομιμότητας θα βρει τη χώρα με τέσσερα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας», τόνισε ο κ. Παππάς.

«Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και βάλετε πλάτη να ξεπλύνουμε τη ντροπή των τελευταίων 25 ετών», δήλωσε, καταλήγοντας ο υπουργός Επικρατείας.

 

Δείτε το βίντεο εδώ:

Δείτε επίσης:

Τσίπρας: Η Ελλάδα δεν θα γίνει ευρωπαϊκή μπανανία – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ