“Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε” λέει ο Κουτσούμπας για τον Τσίπρα

“Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!”. Με αυτή τη φράση σχολιάζει ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας την ομιλία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο υπουργικό συμβούλιο.

“Ο πρωθυπουργός, κάτω από την παλλαϊκή κατακραυγή για τα βάρβαρα μέτρα της κυβέρνησής του, επανέφερε το διάλογο-απάτη για να κάμψει τις αντιδράσεις του λαού. Επανέφερε τη γνωστή άθλια λογική των υποκινούμενων αγώνων, προσπαθώντας μάλιστα να τους συνδέσει με τη νέα αναδιανομή του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου, που κάνει η κυβέρνησή του, σε παλιά και νέα τζάκια.

Επιβεβαίωσε την υποταγή στους εκβιασμούς του κουαρτέτου για την αξιολόγηση και την εφαρμογή των μέτρων του μνημονίου. Επέλεξε να αντιπαρατεθεί με τον εύκολο αντίπαλο, τη ΝΔ και τα κόμματα, των οποίων συνεχίζει το έργο και που αγκαλιά ψήφισαν το τρίτο μνημόνιο, αγκαλιά στηρίζουν την ΕΕ, το ΔΝΤ, το κεφάλαιο, το σάπιο κράτος τους”τονίζει ο κ. Κουτσούμπας σε δήλωσή του και καταλήγει: “Απέναντι σε όλους αυτούς είναι οι αγωνιζόμενοι εργάτες, οι αγρότες, οι αυταπασχολούμενοι, οι επιστήμονες, οι νέοι και οι νέες, είναι το ΚΚΕ που στηρίζει το δίκιο τους”.

 

Διαβάστε επίσης

Τα χαμόγελα του Τσίπρα στο υπουργικό συμβούλιο – ΦΩΤΟ

Επίθεση Τσίπρα στη ΝΔ για το ασφαλιστικό: Ρεσιτάλ ανευθυνότητας

Τσίπρας: Περιμένουμε από την Ευρώπη να τηρήσει τις δεσμεύσεις της – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ