Ο Πάγκαλος κάνει fashion police στην Μπέτυ Μπαζιάνα

Έντονη κριτική άσκησε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Πάγκαλος στη σύντροφο του Πρωθυπουργού, Μπέτυ Μπαζιάνα, με αφορμή τις μαντήλες που φορούσε στο ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στο Ιράν, όπου και τον συνόδευσε.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πάγκαλος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό “Βήμα FM” είπε:

«Είδα την κυρία σύζυγο του Πρωθυπουργού στην τηλεόραση χθες, μέσα σε δύο ώρες που κάθισε στην Τεχεράνη, έχει αλλάξει τρία χρώματα κεφαλόδεσμο. Μα, ήταν οι Ιρανές και φορούσαν όλες μαύρο και η Περιστέρα, δεν ξέρω πως τη λένε, φορούσε ένα μωβ και μετά φορούσε και ένα κόκκινο, για να δείξει ότι ναι μεν υποτάσσεται στην αντίληψη των Ιρανών για τις γυναίκες. Η γυναίκα δεν έπρεπε να πάει. Εμένα η γυναίκα μου δεν ήρθε στην Τεχεράνη όταν πήγα, γιατί δεν ήθελε να της μεταχειριστούν οι Ιρανοί όπως μεταχειρίζονται τις δικές τους γυναίκες. Γιατί είχε μια αντίληψη για τον ρόλο των γυναικών και για τη θέση τους στην κοινωνία», είπε χαρακτηριστικά ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

Παράλληλα, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ πρόσθεσε: «Λοιπόν, ως αριστερή αγωνίστρια, η Περιστέρα δεν έπρεπε να πάει στην Τεχεράνη, δεν είχε καμιά δουλειά, μπορούσε να πάει ο Τσίπρας μόνος του. Λοιπόν και εφόσον πήγε, εν πάση περιπτώσει, ας βάλει μαύρο όπως όλες οι Ιρανές και να τελειώνει η ιστορία. Τι είναι τα μωβ και τα κόκκινα; Για να δείξουμε ότι είμαστε επαναστάτες και κάπου κρατάμε και μια πισινή; Σαν δε ντρεπόμαστε λιγάκι, μου φαίνεται».

Όπως αναφέρει το vima.gr ο κ. Πάγκαλος σχολιάζοντας τα σενάρια για εκλογές, επισήμανε ότι θεωρεί πως θα γίνουν εκλογές μέσα σε αυτόν τον χρόνο, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι δεν θα γίνουν αμέσως.

«Εγώ νομίζω ναι, ότι θα πάει σε εκλογές μέσα στον χρόνο, όχι αμέσως. Έχετε υπόψη πάντα στο μυαλό σας την εξής παράμετρο: καλοκαίρι δεν γίνεται τίποτα σοβαρό στην Ελλάδα, δηλαδή μεταξύ Μαΐου και Οκτωβρίου. Δεν τον ενδιαφέρει, ότι δεν μπορούν να υπάρξουν καθυστερήσεις στην αξιολόγηση, γιατί είναι αναίσθητος και εγωιστής και δεύτερον έχει την εντύπωση και αυτός και οι άλλοι πρώην κομμουνιστές της ομάδας του ότι καταστρέφοντας τη χώρα και βυθίζοντας το λαό σε ακόμα μεγαλύτερη ανεργία και ανέχεια, δημιουργείται επαναστατική κατάσταση. Είναι τελείως λάθος και η υπόθεση και η διάγνωση, γιατί η επαναστατική κατάσταση δημιουργείται αντιθέτως όταν υπάρχει ανάπτυξη και ανισότητες, είναι άλλο τραγούδι. Όχι, οι μεγαλύτερες πιθανότητες είναι να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή ή να μείνουν σπίτι τους οι πολίτες».

 

Διαβάστε επίσης:

Αυτός είναι ο 32χρονος Κρόατης φιλόσοφος στο πλευρό του Βαρουφάκη – ΦΩΤΟ

Η Γεροβασίλη για την «κάθοδο» των αγροτών: Είναι δουλειά της τροχαίας – ΒΙΝΤΕΟ 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ