Πυρά ΝΔ-ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση για τη “βουτιά” του χρηματιστηρίου

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύουν η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ αναφορικά με τη «βουτιά» του χρηματιστηρίου.

 «Μας ανησυχεί βαθύτατα η δραματική πτωτική πορεία του Ελληνικού Χρηματιστηρίου. Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους μας» αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος και προσθέτει:

«Συνδέεται, άλλωστε, με την αίσθηση διογκούμενης πολιτικής αβεβαιότητας, που η ίδια η κυβερνητική πλειοψηφία προκαλεί. Καλούμε την Κυβέρνηση να αλλάξει άμεσα πορεία και πολιτική. Ειδάλλως, αναλαμβάνει βαριές ευθύνες απέναντι στη χώρα και τον Ελληνικό λαό».

Από την πλευρά του το ΠΑΣΟΚ υπογραμμίζει σε σχετική ανακοίνωση ότι «το Χρηματιστήριο έκλεισε σήμερα κάτω και από το χαμηλό της 4ης Ιουνίου 2012 όταν η χώρα βρισκόταν στη δίνη των διπλών εκλογών, με την πτώση στις μετοχές των Τραπεζών να παίρνει δραματικό χαρακτήρα».

«Από τις αρχές του έτους η κεφαλαιοποίηση των Τραπεζών υποχώρησε κατά 60% διευρύνοντας την τρομακτική ζημιά του Δημοσίου και των ελλήνων φορολογούμενων, που επήλθε με την χαριστική παραχώρηση των Τραπεζών σε ξένα Funds.

Με αποκλειστική ευθύνη της Κυβέρνησης, η οποία παλινωδεί χωρίς σχέδιο, επικρατεί στη χώρα κλίμα ανασφάλειας αβεβαιότητας και έλλειψης εμπιστοσύνης, ενώ την ίδια στιγμή Υπουργοί της φλερτάρουν με ηρωικές εξόδους για μια ακόμη φορά» σημειώνει το ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε επίσης:

Χ.Α.: Κραχ με “βουτιά” 7,87% σήμερα

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ