• "Ο Καμμένος λέει μπούρδες!"

  9:37 μμ, Δευτέρα 23 Απρ 2012 9:37 μμ, Δευτέρα 23 Απρ 2012

  Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε σε συνέντευξή της στο κεντρικό δελτίο του MEGA ότι ο Πάνος Καμμένος «λέει μπούρδες».

  Συγκεκριμένα, είπε ότι «είναι πάρα πολύ εύκολο για έναν πεπειραμένο πολιτικό να βγαίνει και να λέει μπούρδες. Είναι πάρα πολύ εύκολο πράγμα να δημαγωγήσει και να λαϊκίσει» και συνέχισε λέγοντας« όταν θα έχετε εδώ τον κ. Καμμένο κάντε μου την χάρη να του κάνετε μία ερώτηση: όταν θα διώξει την Μέρκελ ηρωικώς, όταν θα διώξει τους πάντες ηρωικώς. Μπορείτε να μου πείτε τα 9 δις εκατ. ευρώ, τα οποία χρειάζονται για να πληρωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις για το φετινό χρόνο που θα τα βρει;»

  Η κυρία Μπακογιάννη ζήτησε να συμμετέχει κι εκείνη στο ντιμπέιτ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «περιμένω την πρόσκληση για ένα ντιμπέιτ», καθώς «άκουσα πριν τον κ. Πρετεντέρη να λέει ότι δεν μπορεί να γίνουν ζωντανοί πολιτικοί διάλογοι με πολλούς πολιτικούς αρχηγούς».

  Η κ. Μπακογιάννη τον διέψευσε φέρνοντας παράδειγμα τα πρόσφατα ντιμπέιτ στην Γαλλία, στα οποία συμμετείχαν πολλοί πολιτικοί αρχηγοί και το αποτέλεσμα ήταν θεμιτό.

  Για τα δύο μεγάλα κόμματα δήλωσε πως «είναι αδιόρθωτα και τσακώνονται με τα ίδια επιχειρήματα», επισημαίνοντας πως δεν έχουν μεγάλες διαφορές στο πρόγραμμά τους, αλλά η διαφορά τους με τη Δημοκρατική Συμμαχία είναι στο ότι «υπάρχει θέμα αξιοπιστίας».

  Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της στο κεντρικό δελτίο του MEGA.

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα