Γεννηματά: Αν έχει χαθεί η δεδηλωμένη πρέπει να το πει ευθέως ο Πρωθυπουργός

Τις σημερινές απεργιακές κινητοποιήσεις για το ασφαλιστικό σχολίασε η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η κυβέρνηση έσπειρε ανέμους και θερίζει θύελλες».

Παράλληλα, η κυρία Γεννηματά σε συνέντευξη της στον ραδιοφωνικό σταθμό “Παραπολιτικά” πρόσθεσε: «δεν ξέρω αν θα περάσει από την βουλή το ασφαλιστικό, καλώ τον κ. Τσίπρα αν έχει χάσει την δεδηλωμένη να το δηλώσει και μετά θα πούμε  τι πρέπει να γίνει».  

Η Φώφη Γεννηματά άφησε αιχμές για τη στάση της Νέας Δημοκρατίας στο προσφυγικό και την άρνηση της κατά το τελευταίο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τονίζοντας ότι «απομένει να δούμε αν έχει αλλάξει στάση».

Στη συνέχεια υπογράμμισε ότι ζήτησε από τον Πρωθυπουργό «να θέσει το θέμα της έκτακτης χρηματοδότησης της χώρας προκειμένου να ξεπεραστούν τα γραφειοκρατικά ζητήματα από μέρους της Ε.Ε», ενώ κάλεσε την Κυβέρνηση «να προχωρήσει άμεσα στην υλοποίηση των δεσμεύσεων της προς τους Ευρωπαίους προκειμένου να κλείσει τώρα η κουβέντα για έξοδο από την Σένγκεν».

Τέλος, σύμφωνα με το parapolitika,gr, η Φώφη Γεννηματά προανήγγειλε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση όπου θα ζητήσει «να παρθούν πρωτοβουλίες από κοινοβούλιο για να καταδειχτούν οι έκτακτες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί από το προσφυγικό πρόβλημα που χαρακτήρισε βόμβα για την χώρα».

 

Διαβάστε επίσης:

Νέο ραντεβού Κατρούγκαλου με τους δανειστές 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ