Μπέρδεμα με την προσγείωση του Καμμένου στην Κω – Τι απαντούν κύκλοι του υπουργείου

Πολλή συζήτηση έχει προκληθεί γύρω από την επίσκεψη του Πάνου Καμμένου στην Κω προκειμένου να επιθεωρήσει τους χώρους στους οποίους πρόκειται να δημιουργηθεί το Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών

Τοπικά ΜΜΕ ανέφεραν πως το ελικόπτερο τύπου Σινούκ που μετέφερε τον Πάνο Καμμένο, θα προσγειωνόταν στο Λινοπότι, στο σημείο που υποτίθεται ότι θα δημιουργηθεί το hotspot, ωστόσο τελικά δεν κατάφερε και άλλαξε πορεία λόγω των διαμαρτυριών κατοίκων που είχαν συγκεντρωθεί εκεί.

Κύκλοι του υπουργείου Εθνικής Άμυνας απαντούν ότι κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ. Όπως σημειώνουν, ένας εκ των ιδιοκτητών του οικοπέδου που αρχικά προοριζόταν να μετατραπεί σε hotspot αντιδρά στη δημιουργία του με αποτέλεσμα να εξετάζεται πλέον και ένας άλλος χώρος. ΄Όπως αναφέρουν κύκλοι του κ. Καμμένου, σε αυτό το οικόπεδο που εξετάζεται ως εναλλακτική λύση, ήταν εξαρχής προγραμματισμένο να προσγειωθεί το ελικόπτερο και όχι στο σημείο όπου είχαν συγκεντρωθεί οι διαδηλωτές.

Η ανακοίνωση του υπουργείου:

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Δημήτρης Βίτσας, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης και ο Συντονιστής του Κεντρικού Οργάνου Διαχείρισης Μεταναστευτικού Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος, συνοδευόμενοι από εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ επισκέφθηκαν την Κω, όπου επιθεώρησαν τους χώρους στους οποίους πρόκειται να δημιουργηθεί το Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών, αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας με αφορμή την επίσκεψη του Πάνου Καμμένου στην Κω. Στη συνέχεια σύμφωνα με την ανακοίνωση, επισκέπτονται τη Λέρο, τη Σάμο, τη Χίο και τη Λέσβο. 

 

 

Πηγή:vimatisko.gr

 

Διαβάστε επίσης:

Διαμαρτυρίες κατά Καμμένου στην Κω – ΒΙΝΤΕΟ

Στα hot spots ο Καμμένος – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ