Βρούτσης: Αν ο ΣΥΡΙΖΑ πάει σε εκλογές θα θέλει να δραπετεύσει

“Σήμερα ζούμε το τίμημα του λαϊκισμού και αυτό πληρώνουμε, μιας κυβέρνησης που είπε ψέματα και έφερε πίσω τα ελλείμματα” δήλωσε στον focus fm ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Βρούτσης, υπογραμμίζοντας ότι “εάν τον Ιανουάριο του 2015, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ συνέχιζε το έργο που είχαμε δρομολογήσει δεν θα χρειάζονταν σήμερα να γίνει τίποτα σε ασφαλιστικό και φορολογικό.”

Ο κ. Βρούτσης έκανε λόγο για μείωση συντάξεων από 15% έως 30% για νέους συνταξιούχους αλλά και για ασφαλιστικές εισφορές αμφίβολης αποτελεσματικότητας. Σχετικά με τους αγρότες ανέφερε ότι “η ΝΔ έβαλε για πρώτη φορά 13% φορολογία και βιβλία στους αγρότες, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους, ενώ την ίδια ώρα ο ΣΥΡΙΖΑ ανέβαινε στα τρακτέρ.”

Σε ότι αφορά το ασφαλιστικό, ο Γιάννης Βρούτσης δήλωσε ότι “ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κάνει μεταρρυθμίσεις, υπέκλεψε και κακοποίησε τη δική μας πρόταση, άλλαξε τους συντελεστές, το βάφτισε μεταρρύθμιση και σε αυτό έρχεται να ενσωματώσει μειώσεις 3,2 εκατ. ευρώ στις συντάξεις.”

Αναφορικά με τις δηλώσεις Κατρούγκαλου, ότι δεν θα μειωθούν οι κύριες συντάξεις ο κ. Βρούτσης δήλωσε χαρακτηριστικά: Μου θυμίζει το δολοφόνο, που λέει δε φταίω εγώ, το θύμα έπεσε στο μαχαίρι 16 φορές.

Τέλος, τάχθηκε κατά των εκλογών, θυμίζοντας, ότι ήταν κατά των εκλογών και τον Σεπτέμβριο, σημειώνοντας ωστόσο, ότι αν κάνει εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ, γνωρίζοντας, όπως φαίνεται και από τις δημοσκοπήσεις, ότι θα τις χάσει, τότε σημαίνει, ότι θέλει να “δραπετεύσει” πολιτικά.

 

Διαβάστε επίσης:

Κατρούγκαλος: 88% των αγροτών πληρώνουν για εισοδήματα κάτω από 2.500 ευρώ – ΒΙΝΤΕΟ

Κατρούγκαλος: 10 ευρώ παραπάνω το μήνα δεν θα καταστρέψουν κανένα αγρότη – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ