Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία ο διορισμός του Μυλόπουλου – Αντέδρασαν οι εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία ο διορισμός του Γιάννη Μυλόπουλου στη θέση του προέδρου της Αττικό Μετρό και του Θεόδωρου Παπαδόπουλου στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου, κατά τη συνεδρίαση της αρμόδιας κοινοβουλευτικής Επιτροπής.

Οι εκπρόσωποι των κομμάτων της Αντιπολίτευσης, άσκησαν κριτική για την επιλογή εκ μέρους του υπουργού στο πρόσωπο του κ. Μυλόπουλου, πρώην πρύτανη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, την οποία τόσο ο ίδιος ο προτεινόμενος όσο και ο κ. Σπίρτζης απέκρουσαν, επισημαίνοντας ο μεν πρώτος πως τα ζητήματα για τα οποία έχει ελεγχθεί έχουν κριθεί τελεσιδίκως από την Δικαιοσύνη, ο δε υπουργός ξεκαθαρίζοντας πως ο κ. Μυλόπουλος απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του.

Υπέρ της τοποθέτησης του κ. Μυλόπουλου, ως προέδρου της Αττικό Μετρό, τάχθηκαν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ, κατά ψήφισαν η ΝΔ, η Δημοκρατική Συμπαράταξη, το Ποτάμι και η ΧΑ.«Παρών» δήλωσαν το ΚΚΕ και η Ένωση Κεντρώων.

Για την τοποθέτηση του κ. Παπαδόπουλου, στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας, το Ποτάμι διαφοροποίησε την ψήφο του από την αρνητική, που έδωσε για τον κ. Μυλόπουλο και δια του Σπύρου Λυκούδη, ψήφισε «παρών». 

  

Διαβάστε επίσης

Κόντρα Μυλόπουλου με Μανιάτη-Λυκούδη στη βουλή – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Λυκούδης προς τον Μυλόπουλο: Δεν ντρέπεστε; – ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση του Μανιάτη στον Σπίρτζη για την επιλογή του Μυλόπουλου – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ