Επίθεση του Άδωνι στον Νίκο Παππά: Nα βγάλει τη στολή της χούντας

Νέα επίθεση στον Νίκο Παππά εξαπολύει ο Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή τις τηλεοπτικές άδειες καλώντας “να βγάλει τη στολή της χούντας και να γίνει ένας κανονικός ευρωπαίος πολιτικός”.

Ο  αντιπρόεδρος και βουλευτής της ΝΔ, κος Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στα Παραπολιτικά Fm είπε πως “θέλει πάρα πολύ να αδειοδοτηθούν οι τηλεοπτικοί σταθμοί και να μπουν καθαροί κανόνες και να μπει και μια τάξη”. “Είμαι πολύ υπέρ σε όλο αυτό, απλώς δεν είμαι καθόλου υπέρ ότι αυτό πρέπει να το κάνει ο κ. Παππάς” τόνισε αναφερόμενος στο τηλεοπτικό τοπίο.  

Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι “όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί λειτουργούν χωρίς άδεια αυτή τη στιγμή γιατί ο κ. Παππάς δεν έκανε αυτό που κάναν όλοι οι προηγούμενοι. Ένας λόγος παραπάνω για να μην εμπιστευόμαστε τον κ. Παππά”. 

“…Δεν σημαίνει ότι ο υπουργός κάνει ότι γουστάρει γιατί δεν ξέρω αν ο κ. Τσίπρας λέγοντας στην κα Κωνσταντοπούλου ότι μόνο μια χούντα μας σώσει αν στο μυαλό του είχε μια χούντα με τον Παππά και τον ίδιο επικεφαλής … Εάν στο μυαλό τους είχαν μια τέτοιου τύπου δικτατορία ευτυχώς η συμμετοχή μας στην ΕΕ μας προστατεύει από αυτούς τους ανθρώπους . Άρα ναι μεν τυπικά δεν έχουν ανανεωθεί οι άδειες γιατί δεν το έκανε ο κ. Παππάς επειδή όμως η διοίκηση έχει συνέχεια να πούμε στους εργαζομένους στα Μέσα να μην ανησυχούν ότι θα χάσουν τη δουλειά τους, δεν κινδυνεύουν, ένα δικαστήριο θα έκρινε ως αβλεψία του υπουργού γιατί για να καταργήσεις τις προηγούμενες άδειες πρέπει να  φτιάξεις τις επόμενες  αυτό δεν μπορεί να γίνει αυτή τη στιγμή γιατί δεν υπάρχει ΕΣΡ άρα όλη η ιστορία του κ. Παππά πάει περίπατο” συνέχισε προσθέτοντας: “H ΝΔ κατέθετε την Παρασκευή τροπολογία στη Βουλή που λέει ψηφίστε να πάει όλη η διαδικασία της αδειοδοτήσεως στο ΕΣΡ και αύριο το πρωί θα καταθέσουμε και ονόματα για να προχωρήσει η διαδικασία και να γίνει αδειοδότηση”. 

Ερωτηθεις εάν η ΝΔ  υπερασπίζεται τους καναλάρχες ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι η ΝΔ υπερασπίζεται την ελευθερία του λόγου στην Ελλάδα. “Δεν θέλουμε την ελευθερία του λόγου να την καθορίσει ο κ. Παππάς” τόνισε και υπογράμμισε στη συνέχεια.  “Ο κ. Παππάς εκτός  όλων των άλλων είναι και άσχετος. Έχει αναγορεύσει σε πρώτης προτεραιότητας ζήτημα ένα δευτερεύον ζήτημα. Η τεχνολογία ευτυχώς έχει ξεπεράσει… τύπους Παππά άρα ο κ. Παππάς ας βγάλει τη στολή της χούντας τώρα και να γίνει ένας κανονικός ευρωπαίος πολιτικός”. 

 

Διαβάστε επίσης

Τσίπρας: Έγκαιρο κλείσιμο της αξιολόγησης για να λυθεί ο γόρδιος δεσμός του χρέους – ΒΙΝΤΕΟ 

Βενιζέλος: Ήταν λάθος η λέξη άβυσσος – ΒΙΝΤΕΟ

Θεοδωράκης: Θα πρέπει να αποφύγουμε τις εκλογές

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ