Κουμουτσάκος: Δεν θα πρέπει η ΕΡΤ να λειτουργεί ως τηλεοπτική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ

«Ουσιαστική» χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΕΡΤ, Διονύση Τσακνή και με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Λάμπη Ταγματάρχη.

«Προγραμματίζαμε ενημερωτική συνάντηση με τη διοίκηση της Ε.Ρ.Τ., εδώ και καιρό. Η αλήθεια είναι, όμως, ότι η δημόσια συζήτηση που πυροδότησε πρόσφατα, το προπαγανδιστικό βίντεο που παρουσιάστηκε στη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ, επίσπευσε αυτήν τη συνάντηση. Ήταν μια ουσιαστική συνάντηση, όσον αφορά στην ενημέρωση που πήραμε» ανέφερε μετά τη συνάντηση ο κ. Κουμουτσάκος και πρόσθεσε:

«Ταυτόχρονα, μας έδωσε τη δυνατότητα να υπογραμμίσουμε τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες μας για τον τρόπο λειτουργίας της Ε.Ρ.Τ.».

«Την Ε.Ρ.Τ., τη δημόσια τηλεόραση, την πληρώνουμε όλοι οι Έλληνες. Γι’ αυτό και οφείλει να σέβεται την ενημέρωση όλων των Ελλήνων. Δεν θα πρέπει η δημόσια τηλεόραση να λειτουργεί ως τηλεοπτική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ. Γι’ αυτό, η Κυβέρνηση έχει πολλές ευθύνες που εμείς και θα παρακολουθούμε και θα αναδεικνύουμε – και κοινοβουλευτικά – όταν κρίνουμε ότι χρειάζεται» κατέληξε ο κ. Κουμουτσάκος.

Διαβάστε επίσης:

Στο ελληνικό προξενείο στα Ιεροσόλυμα ο Τσίπρας

Ο Παπαδημούλης ζητεί αλληλεγγύη και όχι απειλές από την Ευρώπη

Συνάντηση Παυλόπουλου με τον διαπρεπή καρδιοχειρουργό Αυξέντιο Καλαγκό

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ