Άγρια κόντρα Κατρούγκαλου – Βρούτση για το ασφαλιστικό – ΒΙΝΤΕΟ

Ανέβηκαν οι τόνοι στη βουλή μεταξύ του υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου και του βουλευτή της ΝΔ και πρώην υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση

Ο κ. Βρούτσης πήρε το λόγο με αφορμή την αναφορά που έκαναν στο πρόσωπό του τόσο ο κ. Κατρούγκαλος όσο και ο πρωθυπουργός, απαντώντας: “Φυσικά δεν είμαστε ίδιοι. Εγώ δεν είμαι ψεύτης κ. Κατρούγκαλε, ούτε υποσχέθηκα ποτέ αυξήσεις συντάξεων. Εσείς το κάνατε και όλη η κυβέρνηση. Αυτή είναι η διαφορά μας”.

“Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ήλιου που τη σταμάτησε ο υπουργός σας η μηνιαία δαπάνη του ασφαλιστικού είναι 2, 6 δισ ευρώ. Με μια απλή διαίρεση μεσοσταθμικά 1,5 σύνταξη του κάθε Έλληνα κόβεται με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ” συνέχισε ο κ Βρούτσης. 

“Τα στοιχεία του Ήλιου γιατί ήταν ουσιαστικά παραποιημένα” απάντησε ο κ. Κατρούγκαλος εξαγριώνοντας τον κ. Βρούτση. “Ό,τι και να είστε εσείς, η Βουλή δεν είναι τσίρκο. Καθίστε κάτω” είπε ο κ. Κατρούγκαλος και συνέχισε.  “Ο κ. Βρούτσης μας είπε ότι το ασφαλιστικό έως το 2015 άκμαζε και ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ και το διέλυσε και λέει ότι άλλοι είναι οι ψεύτες” .

 

 

Διαβάστε επίσης

Κατρούγκαλος: Το νέο σύστημα δίνει ελπίδα για το μέλλον – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ