Η αναφορά του Μητσοτάκη στον Γιαννίτση και η αντίδραση του Καμμένου – ΒΙΝΤΕΟ

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή, στη συζήτηση για το ασφαλιστικό, με αφορμή την αναφορά του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, στον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ, Τάσο Γιαννίτση.

«Θα χρησιμοποιήσω μία φράση του κ. Γαννίτση: “Για να υπάρχει μία σταθερή λύση στο ασφαλιστικό σύστημα χρειάζεται μία νέα κοινωνική συμφωνία”. Απαιτείται αναγνώριση των λαθών. Εμείς αναγνωρίσαμε τα λάθη μας, ως νέος αρχηγός δεσμεύομαι να μην κάνουμε τέτοια λάθη. Εσείς όμως; Η δική μας παράταξη δεν βοήθησε τότε, αλλά ας μην ξεχνάμε τις μεταρρυθμίσεις στις οποίες προχώρησε η Ν.Δ., τον νόμο Σιούφα, τον νόμο Πετραλιά» ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος απάντησε:

«Περίμενα σήμερα να ακούσω τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως να υπερασπιστεί το έργο της Νέας Δημοκρατίας. Αντ’ αυτού η ομιλία του είχε άρωμα Σημίτη».

«Μας μίλησε για τον κ. Γιαννίτση. Θέλω να θυμίσω ότι την εποχή του Γιαννίτση ήταν η εποχή που πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ήταν ο αείμνηστος Μιλτιάδης Έβερτ. Και θέλω να θυμίσω ότι από αυτή την πλευρά και αυτή την πτέρυγα δίναμε μάχη εναντίον του ΠΑΣΟΚ του κ. Γιαννίτση γιατί τα αποθεματικά των Ταμείων τα έπαιζαν στο χρηματιστήριο.

Μετά τη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ τα ξεχάσατε; Ξεχάσαμε πως δημιουργήθηκαν αυτές οι τρύπες με το τζογάρισμα στο χρηματιστήριο;» πρόσθεσε ο κ. Καμμένος. 

Δείτε το βίντεο

 

 

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης: Πρόχειρο και μη κοστολογημένο το σχέδιο της κυβέρνησης

Τσίπρας: Καλούμαστε να καθαρίσουμε τα δικά σας άπλυτα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ