Τι είπε για τους αγρότες ο Πρωθυπουργός – ΒΙΝΤΕΟ

«Για πρώτη φορά το αίτημα των αγροτών  για διάλογο με τον Πρωθυπουργό τους δίνεται από  την αρχή και κάποιοι το αρνούνται» σημείωσε από το βήμα της Βουλής ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το ασφαλιστικό.

«Αναρωτιέμαι, γιατί αν δεν υπάρξει διάλογος οι διεκδικήσεις δεν θα έχουν αποτέλεσμα. Είμαστε ανοιχτοί στον διάλογο, δεν είμαστε σε αντιπαράθεση με τους αγρότες. Είμαστε σε αντιπαράθεση με τα προβλήματα των αγροτών» επεσήμανε.

«Θα προστατεύσουμε τους κατά κύριο επάγγελμα αγρότες» τόνισε ο κ. Τσίπρας. «Για αυτούς θα προχωρήσουμε σε ρυθμίσεις» πρόσθεσε. 

Σημείωσε ότι «στις κινητοποιήσεις η μεγάλη πλειοψηφία είναι πράγματι άνθρωποι που βλέπουν τα έσοδά τους να μειώνονται και τα έξοδα τους να αυξάνονται αλλά είναι και άνθρωποι που λαμβάνουν επιδοτήσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και ενδεχομένως και να πρωτοστατούν.»

«Σκεφτείτε τι θα κέρδιζε ο αγρότης από τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ – Ν.Δ. και τι θα έχανε. Μήπως τη βασική σύνταξη; Με τη δική μας μεταρρύθμιση αντικαθίσταται τα 158 ευρώ της σύνταξης του ΟΓΑ με την Εθνική Σύνταξη των 384 ευρώ.» σημείωσε ο κ. Τσίπρας.

«Βεβαίως να δούμε διορθώσεις και να ακούσουμε προτάσεις» επεσήμανε ο Πρωθυπουργός. «Αλλά να μην παραπληροφορούμε τον κόσμο και να μην δημιουργούμε την αίσθηση ότι έρχεται δήθεν ο Αρμαγεδώνας» πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας: Αν δεν πάρουμε μέτρα το ασφαλιστικό σύστημα θα καταρρεύσει

“Δεν αποσύρεται το νομοσχέδιο αλλά είμαστε ανοιχτοί σε διορθώσεις” λέει ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ