Αποστόλου: Καλώ τους Έλληνες αγρότες να δουν την επόμενη μέρα – ΒΙΝΤΕΟ

«Το μήνυμά μας προς τους αγρότες είναι: Αποφασίζουμε για εμάς και τα παιδιά μας», δήλωσε ο υπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργος Κατρούγκαλος στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχωρεί από κοινού με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ευάγγελο Αποστόλου και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη, για το φορολογικό και ασφαλιστικό των αγροτών.

Όπως επεσήμανε ο κ.Κατρούγκαλος, «οι βασικοί κανόνες της ισονομίας θα εφαρμόζονται και στους αγρότες που δικαιούνται να έχουν ένα υγιές Ταμείο».

Όπως πρόσθεσε, το μήνυμά μας προς τους αγρότες είναι αποφασίζουμε για εμάς και τα παιδιά μας για να έχουμε ένα ασφαλιστικό σύστημα που να μην καταρρεύσει.

Ο κ.Αποστόλου δήλωσε ότι «καλώ τους Έλληνες αγρότες να δουν την επόμενη ημέρα. Είναι ανάγκη το πρόγραμμα αγροτικής ανάπτυξης να το εξειδικεύσουμε και να το συζητήσουμε με τους αγρότες. Ο διάλογος είναι μονόδρομος».

Δείτε τις δηλώσεις που έκαναν στην κοινή συνέντευξη Τύπου για τις αλλαγές στο ασφαλιστικό και το φορολογικό ο υπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργος Κατρούγκαλος, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ευάγγελος Αποστόλου, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης και η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

Αυτή την ώρα οι υπουργοί απαντούν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ