Την παραίτηση Δρίτσα ζητά ο Βαρβιτσιώτης

Έκθετο χαρακτηρίζει τον Θοδωρή Δρίτσα για το θέμα της αποκρατικοποίηση του ΟΛΠ ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ζητώντας την παραίτηση του υπουργού Ναυτιλίας.

“Χαιρετίζω την απόφαση της Κυβέρνησης να προχωρήσει στην πώληση του 67% του μετοχικού κεφαλαίου του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς. Χρειάστηκε να περάσει ένας χρόνος παλινωδιών και «πολιτικού στρουθοκαμηλισμού», προκειμένου να ακολουθήσει τον τρόπο που είχε σχεδιάσει και δρομολογήσει η προηγούμενη Κυβέρνηση. Με αποτέλεσμα να έχει χαθεί ήδη πολύτιμος χρόνος για την οικονομία και τη χώρα και να έχουν ήδη αποχωρήσει οι 5 από τους 6  υποψήφιους επενδυτές” τονίζει ο βουλευτής της ΝΔ και προσθέτει:

“Από σήμερα ο αρμόδιος Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Δρίτσας, που θα κληθεί να την επικυρώσει, είναι έκθετος και οφείλει να παραιτηθεί. Όταν ήταν στην Αντιπολίτευση διαδήλωνε στους δρόμους κατά της ιδιωτικοποίησης. Πριν από ένα χρόνο, στις προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησης, δεσμευόταν ότι «ο δημόσιος χαρακτήρας του λιμανιού παραμένει και ότι η ιδιωτικοποίηση σταματάει εδώ». Έστω και τώρα, ας σεβαστεί την έννοια της αξιοπρέπειας, για την οποία, άλλωστε, ισχυριζόταν ότι «αγωνίστηκε» προεκλογικά μαζί με τους συντρόφους του”.

 

Διαβάστε επίσης

Ολόκληρη η ερώτηση των βουλευτών της ΝΔ στον Πρωθυπουργό για τους μετακλητούς

Αυτή είναι η “σκιώδης κυβέρνηση” του Μητσοτάκη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ