Η διευκρίνιση του Φωτήλα για το Ποτάμι και τη ΝΔ

Διευκρινίσεις για τις δηλώσεις του αναφορικά με την Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, έδωσε βουλευτής του Ποταμιού, Ιάσονας Φωτήλας, μιλώντας  νωρίτερα στον ραδιοφωνικό σταθμό “Βήμα”.

«Θα έλεγα ότι οι αντιδράσεις ήταν πολύ θετικές, τουλάχιστον με τους ανθρώπους που μίλησα εγώ. Σαφώς υπήρξαν και αντιδράσεις, οι οποίες δεν ήταν υπέρ της πρότασής μου, αλλά δεν μπορεί να τα θέλουμε όλα. Εγώ είπα μία πρόταση, ούτε τελεσίγραφο έθεσα ούτε ultimatum ούτε είπα ότι αν δεν γίνει αυτό, θα φύγω εγώ από το Ποτάμι».

«Να ξεκαθαρίσω ένα πράγμα πρώτα απ’ όλα, επειδή ακούω πάρα πολλά αυτές τις μέρες. Να ξεκαθαρίσω ότι εγώ είμαι Ποτάμι και συνεχίζω να είμαι Ποτάμι, εγώ δεν είπα ότι φεύγω από το Ποτάμι. Αντιθέτως είπα ότι στηρίζω το Ποτάμι και τον ίδιο προσωπικά τον Σταύρο Θεοδωράκη», πρόσθεσε ο κ. Φωτήλας.

«Η γνώμη μου είναι ότι αυτή την χώρα θα την σώσουν οι μεταρρυθμίσεις. Αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη και αυτή τη στιγμή, βλέποντας τις δυναμικές που δίνει η κοινωνία, θεωρώ ότι ο μόνος, ο οποίος μπορεί να κάνει μεταρρυθμίσεις και βασικά να διώξει αυτή την κακή κυβέρνηση, πρέπει να φύγει χθες αυτή η κυβέρνηση, αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη. Γι’ αυτό είπα λοιπόν ότι θεωρώ ότι η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη πλέον ότι είναι η πιο αξιόπιστη λύση ως προς αυτή την κατεύθυνση. Να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ», επισήμανε ο κ. Φωτήλας αναφερόμενος στην πρόταση του για σύμπλευση του Ποταμιού με την Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Την ίδια στιγμή, ο κ. Φωτήλας, σχολιάζοντας την πρόταση του Λυκούδη για την Κεντροαριστερά είπε: «Πρώτα απ’ όλα, εγώ κατέθεσα μία συγκεκριμένη πρόταση. Ο κ. Λυκούδης δεν βλέπω να έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση. Συγκεκριμένη πρόταση θα είναι, όταν θα μας πει ποιοι θα είναι σε αυτά τα κόμματα, ποιος θα είναι ο αρχηγός, πώς θα πορευτούν ακριβώς, τότε θα είναι συγκεκριμένη. Αυτά τα περί ανασύστασης της Κεντροαριστεράς έχουμε που τα ακούμε εδώ και δυόμισι-τρία χρόνια ή οχτώ ή πενήντα οχτώ ή ογδόντα οχτώ, η χώρα όμως δεν μπορεί να περιμένει, αυτή είναι η αλήθεια».

 

Διαβάστε επίσης:

Ο θερμός χαιρετισμός και τα χαμόγελα Μητσοτάκη-Θεοδωράκη – ΦΩΤΟ

Τι δήλωσαν Μητσοτάκης – Θεοδωράκης 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ