Δένδιας: Δεν μετάνιωσα που δεν έβαλα για πρόεδρος της ΝΔ

Την εκλογή του νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, σχολίασε ο Νίκος Δένδιας, σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό “Βήμα”, επισημαίνοντας ότι   «έχει δώσει ήδη θετικά δείγματα γραφής η νέα ηγεσία της ΝΔ υπό τον κ. Μητσοτάκη».

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ανέφερε ότι στις εσωκομματικές εκλογές ψήφισε τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ωστόσο διευκρίνισε ότι δεν έχει πρόβλημα με τα ιδεολογικά προτάγματα του κ. Μητσοτάκη και ότι δεν μετάνιωσε που δεν έθεσε υποψηφιότητα για την ηγεσία του κόμματος.

Παράλληλα, ο κ. Δένδιας, σημείωσε «ότι χρειάζεται πολύ σοβαρή προετοιμασία για να κυβερνήσεις τη χώρα. Βλέπουμε τα χάλια του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν απροετοίμαστος» και ξεκαθάρισε ότι η Νέα Δημοκρατία θα καταθέσει την δική της πρόταση για το ασφαλιστικό.

«Αν θέλαμε να λαϊκίσουμε θα αρκούσε απλώς να καταδικάσουμε τις θέσεις της κυβέρνησης  για το ασφαλιστικό. Προφανώς θα υπάρχουν δυσάρεστα και σε όσα θα ανακοινώσουμε κι εμείς για το ασφαλιστικό.  Αλλά θα επιδιώξουμε λύση και όχι να σκεπάσουμε το πρόβλημα για δύο-τρία χρόνια», τόνισε ο Νίκος Δένδιας.   

«Ως στόχευση η ΝΔ πρέπει να έχει την επάνοδο στα παλιά της ποσοστά για να βγάλει την χώρα από τη κρίση» υπογράμμισε ο κ. Δένδιας και συμπλήρωσε «είμαι υπέρ της στροφής στο Κέντρο αλλά χρειαζόμαστε και μία υπεύθυνη Δεξιά που δεν θα την αφήσουμε ξέφραγο αμπέλι και όμηρο στον λαϊκισμό».

Τέλος σχολιάζοντας την επικείμενη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρωθυπουργό, σημείωσε ότι είναι θετική για λόγους πολιτικού πολιτισμού η συνάντηση Τσίπρα- Μητσοτάκη, αλλά δεν είναι αισιόδοξος για το αποτέλεσμα, με βάση  την μέχρι τώρα πολιτική του Πρωθυπουργού.

 

Διαβάστε επίσης:

“Η Νέα Δημοκρατία δεν συναινεί στο λάθος”

Χατζηδάκης και Γεωργιάδης οι δύο αντιπρόεδροι της ΝΔ

Γεωργιάδης: Ο πρόεδρος της ΝΔ μου ανέθεσε μία μεγάλη ευθύνη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ