Εκτός της επόμενης βουλής θα μείνουν ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι εκτιμά ο Λεβέντης – ΒΙΝΤΕΟ

Αδιάφορος απέναντι στο προσκλητήριο της Φώφης Γεννηματά αλλά και όσα ακούγονται για συνεργασίες στον χώρο της κεντροαριστεράς δηλώνει ο Βασίλης Λεβέντης.  “Εμάς δεν μας ενδιαφέρει. Θεωρούμε ότι στην επόμενη βουλή δεν θα είναι ούτε το ΠΑΣΟΚ ούτε το Ποτάμι  και επομένως τους αφήνουμε να πεθάνουν σιγά σιγά μόνοι τους, μέσα στην ανυπαρξία τους. Τρεις μήνες που είμαι στη βουλή δεν τους βλέπω να έχουν μια σοβαρή πρόταση, όλο φιγούρες, κραυγές και ασυναρτησίες”, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Σε ό, τι αφορά τον Κυριάκο Μητσοτάκη είπε ότι θα συναντηθεί μαζί του τις επόμενες ημέρες, ενώ επισήμανε μεταξύ άλλων ότι “ψηφίστηκε από κάποιους για να γυρίσει η ΝΔ στην εξουσία, για να ξαναρχίσουμε το φαγοπότι”.

Το αίτημα της εποχής είναι η πολιτική συναίνεση, τόνισε και επανέλαβε την πρότασή του για σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης. 

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είπε ότι στην Ελλάδα το πολιτικό σύστημα είναι απόλυτα διεφθαρμένο και καταστροφικό και σημείωσε πως πρέπει να λογοδοτήσουν οι κυβερνήσεις από το 2009 και έπειτα.

Για τις διαπραγματεύσεις, ανέφερε ότι η οδός των καθυστερήσεων οδηγεί σε αποδοχή όλων των απαιτήσεων και εκτίμησε ότι  δεν θα υπάρξει αναδιάρθρωση του χρέους αλλά χρονική μετακύλιση. Τέλος, σε ό,τι αφορά το ασφαλιστικό, είπε ότι αν το αφήσουμε άθικτο σε ένα χρόνο δεν θα καταβάλλονται συντάξεις.

 

 

Διαβάστε επίσης

Κάλεσμα της Γεννηματά για συγκρότηση μεγάλης παράταξης με εκλογή αρχηγού από τη βάση

“Η χώρα έχει ανάγκη νέες λύσεις και όχι νέα σχήματα” λέει ο Θεοδωράκης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ