Γεννηματά: Γιατί διέγραψα τον Γρηγοράκο – ΒΙΝΤΕΟ

Για τη διαγραφή του Λεωνίδα Γρηγοράκου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης μίλησε η Φώτη Γεννηματά. “Ο κ. Γρηγοράκος απομακρύνθηκε από την ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης γιατί με τις επαναλαμβανόμενες δηλώσεις του υπονόμευσε την συνοχή και την ενότητα της Κ.Ο του κόμματος και συκοφάντησε συναδέλφους και αυτό δεν μπορώ να το επιτρέψω” είπε στην πρωινή εκπομπή του MEGA η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Παράλληλα σχολιάζοντας την κριτική που δέχθηκε, ειδικά από τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλο, ότι έπρεπε να συζητηθεί συλλογικά το θέμα, απάντησε: “Αυτό δεν χρειάζεται συνεννόηση με κανέναν άλλο. Υπάρχουν αποφάσεις που δεν μπορείς να τις πάρεις συλλογικά. Υπάρχουν αποφάσεις που οφείλεις να πάρεις μόνος σου, όταν πρέπει να υπερασπιστείς την ΚΟ”. 

“Ο κ. Γρηγοράκος είπε πως εν ενεργεία βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης μπορεί να πάνε στη ΝΔ. του δόθηκε η ευκαιρία να εξηγήσει ότι δεν εννοούσε αυτό και το συνέχισε και δεύτερη και Τρίτη μέρα” τόνισε η κ. Γεννηματά, ενώ ερωτηθείσα εάν πιστεύει πως θα πάει στη ΝΔ είπε:

“Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος ανήκει σε αυτό το χώρα, έχει μια διαδρομή. Ας τα αναλογιστεί ο κ. Γρηγοράκος. Δεν έχει διαγραφεί από το ΠΑΣΟΚ αλλά από την Κ.Ο του κόμματος”.

Σε ό, τι αφορά τα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας ότι πίσω από τις δηλώσεις του κ. Γρηγοράκου “κρύβεται” ο Ευάγγελος Βενιζέλος, επισήμανε: “Αυτό προσβάλει και τον κ. Βενιζέλο. Θεωρείτε ότι ο Βενιζέλος θα ήθελε να πει κάτι και δεν θα το έλεγε ο ίδιος αλλά θα κρυβόταν πίσω από τον Γρηγοράκο; Μη δίνουμε διαστάσεις και μην υποτιμάμε και ανθρώπους..”

 

 

 

Διαβάστε επίσης:

Κάλεσμα της Γεννηματά για συγκρότηση μεγάλης παράταξης με εκλογή αρχηγού από τη βάση

Ο Μανιάτης για την πρόταση της Γεννηματά

Ο Γρηγοράκος απαντά για τη διαγραφή του

Σκληρή γλώσσα κατά Γρηγοράκου. Ολόκληρη η ανακοίνωση για την διαγραφή του 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ