ΝΔ: Το κοινωνικό κράτος που επαγγέλλεται ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ανύπαρκτο

«Το κοινωνικό κράτος που επαγγέλλεται ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ανύπαρκτο. Διότι δίχως ανάπτυξη κανένα κοινωνικό κράτος δεν μπορεί να παρέχει στους πολίτες ένα αποτελεσματικό δίκτυ προστασίας» αναφέρει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωση αναφορικά με το ασφαλιστικό.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ πολεμά την ανάπτυξη και τιμωρεί τους πολίτες χρεώνοντάς τους το τίμημα των ελλειμμάτων και της ύφεσης που η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έφερε. Η διαχείριση της χώρας από το ΣΥΡΙΖΑ ήδη έχει κοστίσει 7% στο ΑΕΠ, ενώ η επίπτωση στο χρέος είναι 25% του ΑΕΠ» υπογραμμίζει η Νέα Δημοκρατία και προσθέτει:

«Αυτά προσπαθεί να τα αντισταθμίσει με μειώσεις κύριων και επικουρικών συντάξεων, μειώσεις μισθών και εξοντωτική αύξηση εισφορών».

«Ταυτόχρονα, η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, καταργεί το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα που θέσπισε η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και αποτελεί την πιο σύγχρονη, διαφανή, αποτελεσματική μέθοδο κοινωνικής προστασίας.

 Η Ελλάδα καθίσταται ολοταχώς η μοναδική Ευρωπαϊκή χώρα δίχως σύγχρονο σύστημα κοινωνικής προστασίας και συνοχής» σημειώνει και καταλήγει:

«Βαδίζουμε ολοταχώς προς φτωχοποίηση μεγάλων στρωμάτων της ελληνικής κοινωνίας. Η Νέα Δημοκρατία θα παρουσιάσει σύντομα το εναλλακτικό σχέδιό της για το ασφαλιστικό».  

Διαβάστε επίσης:

Μανιός: Δεν έχει νόημα να ζητήσουμε στηρίγματα…

ΚΚΕ: Το νέο έγκλημα στο Ασφαλιστικό μας αφορά όλους

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ