Θεοχαρόπουλος: Δεν ενημερωθήκαμε για την αποπομπή του Γρηγοράκου

«Η ΔΗΜΑΡ δεν ήταν ενημερωμένη πριν την αποπομπή του Λεωνίδα Γρηγοράκου» ανέφερε ο πρόεδρος του κόμματος και βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

«Αυτό που θέσαμε είναι ότι εφεξής θα θα πρέπει να υπάρξει ισχυροποίηση των συλλογικών οργάνων, έτσι ώστε να έχουμε μια φυγή προς τα εμπρός κι όλα αυτά να συζητούνται συλλογικά» υπογράμμισε.

Από την πλευρά της η βουλευτής Δράμας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Χαρά Κεφαλίδου, τόνισε ότι «η διαγραφή του κ. Γρηγοράκου ήταν μια ατυχής στιγμή και θεωρώ ότι η προσπάθεια που γίνεται από την πλευρά της Δημοκρατικής Συμπαράταξης πρέπει να συνεχίσει χωρίς καμιά φοβικότητα. Υπάρχει ένα σαφές ιδεολογικό στίγμα της παράταξής μας, που δεν μπορεί να αλλοιωθεί με τα όσα εξαγγέλλει ο κ. Μητσοτάκης μετά την ανάληψη της αρχηγίας στη Νέα Δημοκρατία. Πρέπει να δυναμώσουμε τη φωνή μας και οι καθαρές προτάσεις με τις οποίες στο επόμενο χρονικό διάστημα πάμε σ’ ένα προγραμματικό συνέδριο, θα κάνουν ακόμη πιο σαφές το στίγμα μας. Προχωράμε χωρίς φόβους και χωρίς να κοιτάμε τι κάνουν οι άλλοι χώροι».

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, σημείωσε ότι «προεκλογικά είχαμε πει ότι αυτό το νέο εγχείρημα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης έχει ως στόχο να πετύχει ένα ενθαρρυντικό αποτέλεσμα στις εκλογές. Αυτό επιτεύχθηκε και το πρώτο βήμα έγινε. Συνεπώς από εδώ και στο εξής θα πρέπει να προχωρήσουμε με πιο γρήγορα βήματα, ώστε να δημιουργηθεί αυτός ο ισχυρός πόλος της σοσιαλδημοκρατίας, η κεντροαριστερά της λογικής και της ευθύνης, την οποία επιδιώκουμε για τη χώρα. Τα προβλήματα είναι πολλά στη χώρα αυτή τη στιγμή όπως και στην περιφέρεια. Εμείς αγωνιζόμαστε για την περιφερειακή ανάπτυξη και ειδικά έχουμε μιλήσει πολλές φορές και για την αγροτική ανάπτυξη. Δυστυχώς, σε όλα αυτά τα θέματα η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ. πάει πολύ πίσω τη χώρα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Χριστοφιλοπούλου: Αναρωτιέμαι αν ήθελε να διαγραφεί ο Γρηγοράκος

Ο Κρεμαστινός για τον Γρηγοράκο: Όποιος διαφωνεί δημόσια απομακρύνεται

Ο Κεγκέρογλου για τη διαγραφή του Γρηγοράκου – ΒΙΝΤΕΟ

σχολίασε κι εσύ