Χριστοφιλοπούλου: Αναρωτιέμαι αν ήθελε να διαγραφεί ο Γρηγοράκος

«Είμαστε σε μία δύσκολη φάση και αναρωτιέμαι αν ο συνάδελφος, με τις τρεις δηλώσεις που έκανε, το ήθελε λίγο», τόνισε η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Εύη Χριστοφιλοπούλου, αναφορικά με τη διαγραφή του Λεωνίδα Γρηγοράκου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Αναφερόμενη στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη σημείωσε, μιλώντας στο Βήμα Fm ,ότι «σε μία κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, συνεργαστήκαμε πάρα πολύ καλά». Πρόσθεσε ωστόσο ότι «αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε πολιτικά ταυτισμένοι».

«Υπήρχαν διαφωνίες. Έχουμε εξίσου απόσταση μεγάλη και από αυτό πού σήμερα λέγεται Τσίπρας-ΣΥΡΙΖΑ και ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και από τη δεξιά παράταξη. Δεν παύει να είναι η δεξιά παράταξη και να έχουμε πολύ μεγάλες διαφορές. Ο κ. Μητσοτάκης έχει μια προσωπικότητα κεντροδεξιά. Εγώ που σας μιλώ αυτή τη στιγμή, αυτοπροσδιορίζομαι ως κεντροαριστερή» υπογράμμισε.

Σχολιάζοντας την φράσ�� της προέδρου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφης Γεννηματά ότι «μας χωρίζει άβυσσος με τον κ. Μητσοτάκη» είπε: «Τώρα σε αυτή τη λέξη θα μείνουμε; Πείτε λοιπόν ότι δεν είναι ακριβώς η λέξη άβυσσος, είναι πολύ μεγάλη απόσταση. Να το αμβλύνω εγώ, αν θέλετε».

Ακούστε το ηχητικό

 

Διαβάστε επίσης:

Ο Κρεμαστινός για τον Γρηγοράκο: Όποιος διαφωνεί δημόσια απομακρύνεται

Ο Κεγκέρογλου για τη διαγραφή του Γρηγοράκου – ΒΙΝΤΕΟ

Διαγραφή με πολλαπλούς αποδέκτες

σχολίασε κι εσύ