Η απάντηση της ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ

Η απάντηση της ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ

 

«Ο ΣΥΡΙΖΑ τώρα προσπαθεί να κάνει και μαθήματα δημοκρατίας! Βλέπει τον προφανή κίνδυνο για το πολίτευμα από τη δράση της Χρυσής Αυγής, αλλά δεν βλέπει τον κίνδυνο από τις δικές του πράξεις και συμπεριφορές», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ απαντώντας στις σημερινές ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τη σημερινή σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών και το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.

«Το κόμμα που “χάιδευε” τους κουκουλοφόρους, που υποστήριξε σε όλες τις δίκες τους τρομοκράτες, που υποστηρίζει ακόμα τη βία στα κατειλημμένα δημόσια κτίρια, βρήκε ως πρόσχημα το λεγόμενο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, για να στραφεί κατά της Νέας Δημοκρατίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα που απειλεί ευθέως κάθε ξένο επενδυτή που σκέπτεται να έλθει στην Ελλάδα! Είναι οι άνθρωποι που καλύπτουν εγκληματικές πράξεις εμπρησμού σε επενδύσεις που έχουν ήδη γίνει στην Ελλάδα! Είναι οι άνθρωποι που για χρόνια σταματούσαν την κυκλοφορία κάθε μέρα στα κέντρα των πόλεων και εξαπέλυαν απεργίες που έκλειναν εργοστάσια. Και τώρα θυμήθηκαν ξαφνικά τον “κίνδυνο κατά της δημοκρατίας”!», σημειώνει η ΝΔ.

«Τη Χρυσή Αυγή θα την απομονώσουμε ενισχύοντας τη δημοκρατική νομιμότητα και λύνοντας τα προβλήματα των πολιτών. Όχι διαλύοντας τη δημοκρατία και παραβιάζοντας κάθε μέρα τα δικαιώματα της κοινωνικής πλειοψηφίας. Η Χρυσή Αυγή είναι εχθρός της Δημοκρατίας σίγουρα. Ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει ο ίδιος ότι είναι… “στήριγμα” της δημοκρατίας; Οι πράξεις του το δικαιολογούν αυτό;», τονίζει η ΝΔ και καταλήγει:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αντιλαμβάνεται καν ότι οι ακρότητες τροφοδοτούν ακρότητες! Εκτός αν αυτό ακριβώς επιδιώκουν: Να διχάσουν την ελληνική κοινωνία ανάμεσα στις ακραίες πρακτικές τις δικές τους και τις ακραίες πρακτικές της Χρυσής Αυγής. Τους πληροφορούμε, και οι δύο πρακτικές είναι το ίδιο απεχθείς, το ίδιο επικίνδυνες για τη δημοκρατία. Ο ελληνικός λαός δεν θα τους επιτρέψει να τον διχάσουν».

 

Διαβάστε επίσης:

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τη σημερινή σύσκεψη

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ