Ιδρυτικό συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ζητά ο Γρηγοράκος

Την διεξαγωγή ιδρυτικού συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ζητά  ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, Λεωνίδας Γρηγοράκος, μια μέρα μετά τις δηλώσεις του για τη ΝΔ που άναψαν φωτιές.

«Ο κεντρώος χώρος οφείλει να ανασυνταχθεί, γιατί αλλιώς θα απορροφηθεί», εκτίμησε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα. «Θέλω το χώρο της κεντροαριστεράς να τον εκφράσει κάτι πολύ ώριμο, καινοτόμο, δυνατό. Δεν αποκλείω τη συζήτηση με τη ΝΔ, με τις εκσυγχρονιστικές δυνάμεις της λαϊκής δεξιάς, όπως δεν αποκλείω και τη συζήτηση με το ΣΥΡΙΖΑ, όπως και με άλλους χώρους», συμπλήρωσε ο βουλευτής.

«Θέλω την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και όλες τις δυνάμεις του σοσιαλδημοκρατικού χώρου να απεξαρτηθούν από μικροεγωισμούς και εγωπάθειες και διάφορες φιλάρεσκες συμπεριφορές και θα πρέπει να απελευθερωθεί ο χώρος από πολλούς ηγετίσκους που έχουν κάνει κόμματα. Ζητώ από την πρόεδρο να πάμε σ’ ένα ιδρυτικό συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης».

Για την εκλογή του νέου αρχηγού της ΝΔ ο κ. Γρηγοράκος είπε ότι: «ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκπροσωπεί το κόμμα του με συγκεκριμένες πολιτικές αναφορές. Κέρδισε γιατί πήγε κόντρα στο ρεύμα, γιατί άρθρωσε ένα συνεπή λογικό πολιτικό λόγο για το χώρο του. Ήταν αναπόφευκτη η επιρροή της εκλογής του σε όλα τα κόμματα. Η εκλογή Μητσοτάκη έδειξε ότι υπάρχει ανάγκη ουσιαστικών αλλαγών στο υπάρχον πολιτικό σκηνικό. Η παρουσία Μητοστάκη θα καθορίσει τη δυναμική που θα επιδείξει ο χώρος της κεντροαριστεράς», επΙσήμανε ο βουλευτής. 

 

Διαβάστε επίσης:

«Ξαναχτύπησε» ο Γρηγοράκος: Απολογία; Τι είναι αυτά που λέτε τώρα… 

Γεννηματά: Άλλο πράγμα η συνεργασία κι άλλο η αποστασία…

Λήξη “συναγερμού” στο ΠΑΣΟΚ- Επαρκείς κρίθηκαν οι εξηγήσεις Γρηγοράκου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ