Μπακογιάννη: Αυτά μου ζήτησε ο Κυριάκος – ΒΙΝΤΕΟ

Στα γραφεία της Λεωφόρου Συγγρού πνέει νέος αέρας, η Νέα Δημοκρατία γύρισε σελίδα, έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, δήλωσε η βουλευτής του κόμματος Ντόρα Μπακογιάννη, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία διήρκεσε λίγο περισσότερο από μία ώρα.

Η κ. Μπακογιάννη σημείωσε ότι οι απαιτήσεις από τον νέο πρόεδρο είναι πολύ υψηλές και δήλωσε βέβαιη ότι «αυτή η ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί θα συνεχιστεί και στο μέλλον».

Παράλληλα, επισήμανε ότι ο κ. Μητσοτάκης της ζήτησε «δουλειά, πολλή δουλειά» και πρόσθεσε πως «εφεξής όλα τα στελέχη θα δουλεύουν πολύ σκληρά».

Απαντώντας σε ερώτημα για το πώς αισθάνεται ως αδελφή του Κυριάκου Μητσοτάκη, σημείωσε ότι πρόκειται για σημαντική μέρα, λέγοντας πως «ήταν εξαιρετικά συγκινητικό και τιμητικό να βλέπεις τον αδερφό σου πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας».

Όταν της τέθηκε το ερώτημα αν ο κ. Μητσοτάκης της έδωσε κάποια συμβουλή ή αν εκείνη τον συμβούλεψε κάτι, απάντησε, χρησιμοποιώντας, όπως είπε, «μια φράση του Κυριάκου»: «Τα εν οίκω μη εν δήμω». 

 

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ

 

Διαβάστε επίσης:

Τα χαμόγελα της Ντόρας στη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη – ΦΩΤΟ 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ