Να βρεθεί μια δυναμική ισορροπία στη ΝΔ ζητάει ο Χατζηδάκης

«Η ΝΔ είναι ένα πολυσυλλεκτικό κόμμα και το θέμα είναι θα βρεθεί μια δυναμική ισορροπία» σημείωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

«Η εξίσωση σε εμάς είναι ανανέωση με ενότητα, πως θα συνδυάσει κανείς αυτές τις δύο παραμέτρους» πρόσθεσε.

Ο κ. Χατζηδάκης συμφώνησε με τα όσα είπε ο Ευάγγελος Μειμαράκης «στον ενικό» και τον Νίκο Χατζηνικολάου σχετικά με τον Κώστα Καραμανλή. «Τον άκουσα χτες το βράδυ να λέει σωστά πως όταν έχασε ο Κωστής Στεφανόπουλος  που θεωρείτο τότε πιο καραμανλικός από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, κανείς δεν θεώρησε ότι ήταν το τέλος του Καραμανλισμού».

«Ο κ. Καραμανλής πάντοτε στήριξε την ενότητα της ΝΔ, από όποια θέση κι αν βρέθηκε και είμαι απολύτως βέβαιος ότι αυτό θα κάνει και από εδώ και πέρα» πρόσθεσε.

 Ο κ. Χατζηδάκης σχολίασε και το θέμα της αναστολής εργασιών της Eldorado gold. «Δεν μας περισσεύουν οι επενδύσεις. Δεν μπορεί την ώρα που θα έπρεπε η πρώτη εθνική προτεραιότητα να είναι η προσέλκυση επενδύσεων , η κυβέρνηση με τη στάση της να διώχνει επενδύσεις.  Διώχνοντας επενδύσεις αυξάνουμε την ανεργία. Αυτό τελικά είναι το αντικοινωνικό πρόσωπο της Αριστεράς.»

Ακούστε το ηχητικό:

 

Διαβάστε επίσης:

Ο Βαρβιτσιώτης “βλέπει” σύντομα τον Μητσοτάκη… Πρωθυπουργό

Η φωτογραφία του Μητσοτάκη για την ενότητα στη ΝΔ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ