Ο Βαρβιτσιώτης “βλέπει” σύντομα τον Μητσοτάκη… Πρωθυπουργό

Την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, σχολίασε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, στον ραδιοφωνικό σταθμό “ΒΗΜΑ”. Αναλυτικά δήλωσε:

«Περιμένω πάρα πολλά και σύντομα να γίνει Πρωθυπουργός. Και οι δύο είναι καραμανλικοί (Μητσοτάκης-Μεϊμαράκης) με την έννοια των αρχών του καραμανλισμού και των αρχών που διέπουν αυτήν την παράταξη. Κανένας από τους δύο δεν ήταν μακριά από αυτές τις αρχές και πίστευαν και στην πολιτική παρακαταθήκη ακόμη και του Κώστα Καραμανλή, ότι δηλαδή η Ν.Δ. πρέπει να διευρυνθεί ουσιαστικά προς το χώρο του Κέντρου, του μεσαίου χώρου, όπως τον έχουν βαφτίσει, των ανθρώπων της κοινωνίας».

Παράλληλα, ο κ. Βαρβιτσιώτης, πρόσθεσε: «δεν συζητάμε όμως για καραμανλικούς (όταν συζητάμε για μηχανισμούς), αλλά για ένα σύστημα, το οποίο διοικούσε το κόμμα επί σειρά ετών, σχεδόν δύο δεκαετίες από το 1997, και εκεί βρέθηκα εγώ με τη γενιά μου, με τους ανθρώπους που έρχονται. Με αυτή τη γενιά που πρέπει να έλθει στα πράγματα, διότι νομίζω ότι 20 χρόνια είναι πολλά για να διοικεί την παράταξη μια συγκεκριμένη ομάδα». 

 

 

Διαβάστε επίσης:

Άδωνις: Γι’ αυτό ο Μητσοτάκης κέρδισε τον Μεϊμαράκη

 

Ο Μιχελογιαννάκης για τον Μητσοτάκη και την… οικογενειοκρατία

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ