Οι πρώτες κινήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη

Σε συνεχείς συσκέψεις με τους επιτελείς του κόμματος και τους στενούς του συνεργάτες, είναι από το πρωί ο νέος πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινωθεί νέο σχήμα τομεαρχών της ΝΔ, θα συνεδριάσει η ΚΟ, θα οριστεί νέος εκπρόσωπος Τύπου και θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρωθυπουργό ‘Αλέξη Τσίπρα.

Επίσης, συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη τονίζουν ότι ισχύει η δέσμευσή του για αναγέννηση της ΝΔ μέσα σε 111 ημέρες και εντός της εβδομάδας ο πρόεδρος του κόμματος θα ανακοινώσει την απόφασή του για τη διενέργεια συνεδρίου. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί νωρίτερα τακτικό συνέδριο.

Με τον κ. Μητσοτάκη επικοινώνησε το πρωί ο πρόεδρος του ΕΛΚ Ζόζεφ Ντόλ και τον συνεχάρη για την εκλογή του στην προεδρία της ΝΔ.

Σύντομα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα πραγματοποιήσει και το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό, το οποίο ως είθισται θα είναι στην Κύπρο.

 

Διαβάστε επίσης

Παραιτήθηκε από Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού της ΝΔ ο Βαρβιτσιώτης

Παραμένει μέχρι το τέλος της θητείας του ο Παπαμιμίκος

Τα τελικά αποτελέσματα στη ΝΔ – Μητσοτάκης 52,43% – Μεϊμαράκης 47,57% – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ