Νέες αλλαγές στο ασφαλιστικό προγραμματίζει η κυβέρνηση

Ρεπορτάζ: Σκουρής Βασίλης

Και νέες διορθωτικές κινήσεις στο ασφαλιστικό προγραμματίζει η κυβέρνηση, αναγνωρίζοντας ακραίες αδικίες στο νομοσχέδιο που έχει καταθέσει.

Την Τετάρτη, σύμφωνα με πληροφορίες του Real.gr, έχει προγραμματιστεί συνάντηση του υπουργού Εργασίας, Γιώργου Κατρούγκαλου και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Τρύφωνα Αλεξιάδη με τις ηγεσίες των δικηγορικών συλλόγων, φαρμακοποιών και άλλων κλάδων ελεύθερων επαγγελματιών.

Μετά τη συνάντηση, θα ανακοινωθούν αλλαγές που αφορούν τους συγκεκριμένους κλάδους.

Σήμερα, με τη συνάντηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου με τον Μισέλ Σαπέν στο Παρίσι, ολοκληρώνονται οι «εύκολες» συναντήσεις του υπουργού Οικονομικών με ευρωπαίους ομολόγους του.

Αύριο, μετά τη Ρώμη, τη Λισαβόνα και το Παρίσι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος επισκέπτεται κατά σειρά Ελσίνκι, Άμστερνταμ και Βερολίνο.

Ειδικά οι δυο τελευταίες συναντήσεις του με τον Γερούν Ντάισεμπλουμ και τον Β. Σόιμπλε θεωρούνται ιδιαίτερα σημαντικές, ενόψει της συνεδρίασης του Eurogroup την προσεχή Πέμπτη.

Σήμερα, επίσης, ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος βρίσκεται στο Βερολίνο, ενώ ιδιαίτερη σημασία αποκτά η επίσκεψή του στο Παρίσι την επόμενη εβδομάδα, στο περιθώριο της συνεδρίασης του ΟΟΣΑ.

Αύριο, στις 6 το απόγευμα, ο Γιώργος Κατρούγκαλος θα ενημερώσει την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

ΠΗΓΗ: real.gr

Διαβάστε επίσης:

Κατρούγκαλος: Θετικές οι πρώτες αντιδράσεις των θεσμών για το ασφαλιστικό

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ