Στηρίζει Μεϊμαράκη ο Μηνάς Σαμαντζίδης

Υπέρ της υποψηφιότητας του Βαγγέλη Μεϊμαράκη τάσσεται με γραπτή δήλωση του ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, Μηνάς Σαμαντζίδης, ο οποίος στην αρχή της προεκλογικής εκστρατείας είχε υπογράψει υπέρ της υποψηφιότητας του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Ο κ. Σαμαντζίδης τονίζει πως εμπιστεύεται τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη ότι μπορεί “να εκφράσει συνολικά τη βούληση της βάσης για την ενότητα και την προοπτική της παράταξης, χωρίς ακραίες θέσεις, αλλά στο πνεύμα των αρχών του κοινωνικού φιλελευθερισμού και κοντά στις πολιτικές του μέτρου και της εθνικής ευθύνης”.

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Σαμαντζίδη έχει ως εξής:

“Η χώρα βρίσκεται σε τέλμα, με μια ιδεοληπτική κυβέρνηση, που αντιμετωπίζει συνεχώς τον κίνδυνο κατάρρευσης, απειλώντας να συμπαρασύρει σ` αυτήν και όλους τους Έλληνες. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, είναι αναγκαία μια Νέα Δημοκρατία ενωμένη, συγκροτημένη και εξωστρεφής, ικανή να ανακτήσει άμεσα την εμπιστοσύνη των πολιτών για να κυβερνήσει βάζοντας τέλος στην αριστερή περιπέτεια της Ελλάδας. Στον πρώτο γύρο της εσωκομματικής εκλογικής διαδικασίας, η προσέλευση εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών, απέδειξε και στους πιο δύσπιστους ότι η παράταξή μας είναι ζωντανή παρά τα προβλήματά της, και ότι αποτελεί αξιόπιστη εναλλακτική κυβερνητική επιλογή, όποιες κι αν είναι οι εξελίξεις στο χώρο της ευρύτερης κεντροαριστεράς.

Το ευρύ αυτό εκλογικό σώμα, έστειλε με τις επιλογές του ξεκάθαρα μηνύματα:

 · Επιθυμία για συνδυασμό εμπειρίας και ανανέωσης.

 · Εντολή για σαφή κεντροδεξιό προσανατολισμό.

Και με εξίσου σαφή πλειοψηφία:

 · Εμπιστοσύνη στο Βαγγέλη Μεϊμαράκη, να εκφράσει συνολικά τη βούληση της βάσης για την ενότητα και την προοπτική της παράταξης, χωρίς ακραίες θέσεις, αλλά στο πνεύμα των αρχών του κοινωνικού φιλελευθερισμού και κοντά στις πολιτικές του μέτρου και της εθνικής ευθύνης.

Η παραταξιακή και δημοκρατική μου συνείδηση, αλλά και η προσωπική μου εκτίμηση στις ικανότητές του, να ενώσει, να συνθέσει και να ενισχύσει την επαφή της Ν.Δ. με ευρύτερα στρώματα της ελληνικής κοινωνίας, μου υπαγορεύουν, συντασσόμενος με τη σαφή πλειοψηφία του 1ου γύρου, να στηρίξω την ερχόμενη Κυριακή την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, για την Προεδρία της Νέας Δημοκρατίας”.

 

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Ο Τζιτζικώστας ανοίγει τα χαρτιά του – Στη Θεσ/νικη οι δύο μονομάχοι

Μητσοτάκης: Η υποψηφιότητά μου δεν έχει ταξικό χρώμα – ΒΙΝΤΕΟ 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ