Λεβέντης: Θα ζητήσω συνάντηση με τον Τσίπρα μετά τις εκλογές της ΝΔ

«Αν είναι Αριστερός ο κ. Τσίπρας δεν πρέπει να θεωρεί αστείες τις συζητήσεις για κυβέρνηση συνεργασίας» δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

Αναφερόμενος στη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στην Realnews  σημείωσε ότι «βλέπω ότι ο τρόπος που έσπευσε να κλείσει  το κεφάλαιο περί συνεργασίας με την Ένωση Κεντρώων δείχνει τον πανικό του, την ανησυχία του για την πτώση της κυβέρνησης. Γιατί, ένας Αριστερός σε ζητήματα κυβερνήσεων συνεργασίας συζητάει. Το ΠΑΣΟΚ  και η ΝΔ μας είχαν μάθει να είναι αυτοδύναμες  κυβερνήσεις σαν κοινοβουλευτική δικτατορία. Η Αριστερά ήταν πάντα υπέρ των συζητήσεων για κυβερνήσεις συνεργασίας» τόνισε.

Ο κ. Λεβέντης σημείωσε ότι θα ζητήσει συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα  μόλις εκλέγει ο νέος αρχηγός της ΝΔ και θα του προτείνει να παραδώσει την εξουσία για να σχηματιστεί οικουμενική κυβέρνηση.

Υποστήριξε επίσης ότι ο κ. Τσίπρας έχει «θερμοκέφαλους στο περιβάλλον του» και ότι είναι  «όμηρος κάποιων αριστερών παλαιάς κοπής».   

Σχετικά με το Ασφαλιστικό και την συνάντηση του με τον κ. Κατρούγκαλο σημείωσε ότι «το νομοσχέδιο αυτό βάζει στην πυρά τις επόμενες γενιές συνταξιούχων  και προσπαθεί  με κάποιους τρόπους να σώσει τους υπάρχοντες αλλά και αυτό είναι άγνωστο εάν θα το καταφέρει». 

Ακούστε το ηχητικό:

Διαβάστε επίσης:

Γεννηματά: Λέμε όχι στην μείωση των συντάξεων

Το Ασφαλιστικό θα περάσει ίσως και με περισσότερους βουλευτές εκτιμά ο Μάρδας

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ