Στην τελική ευθεία οι δύο μονομάχοι για την ηγεσία της ΝΔ

Με συνεντεύξεις τους στη Realnews και την «Αγορά» ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης άνοιξαν τα χαρτιά τους για το πώς οραματίζονται τη ΝΔ ενώ δεν απέφυγαν και τις εκατέρωθεν αιχμές. 

Ο κ. Μεϊμαράκης με αποκλειστική του συνέντευξη στη Realnews άφησε αιχμές για τις απολύσεις της κυβέρνησης Σαμαρά, όταν ήταν υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

«Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί αποτελεί μεταρρύθμιση η κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας», τόνισε . «Ή γιατί αποτελεί αυτοτελή μεταρρύθμιση η απόλυση των καθαριστριών και των σχολικών φυλάκων». Δεν θεωρεί «συνιστώσα» της Ν.Δ. τον έτερο των μονομάχων. «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένα κοινοβουλευτικό στέλεχος της Ν.Δ.», δήλωσε. 

Έκλεισε το μάτι στο 20,3% που ψήφισε τον Απόστολο Τζιτζικώστα στον πρώτο γύρο. «Δεν είναι στις προθέσεις μου να αγνοήσω κανέναν», τόνισε.

Χαρακτήρισε τη στήριξη του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή «τιμή για κάθε υποψήφιο». Δεν απέκλεισε διεύρυνση με το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ. 

«Στη Ν.Δ. χωρούν όλοι οι δημοκράτες», επισήμανε. Για τον Αλέξη Τσίπρα λέει ότι δεν σκοπεύει να τον καλέσει. «Οικουμενική κυβέρνηση δεν προτείνει κανείς και η Ν.Δ. δεν προτίθεται να συμμετάσχει», όπως ξεκαθάρισε .

Πατήστε πάνω στη φωτογραφία και διαβάστε τη συνέντευξη του Ευάγγελου Μεϊμαράκη στη Realnews

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας: Δεν θα υποκύψουμε σε παράλογες και άδικες απαιτήσεις

Κουτσούμπας: Ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέχθηκε για να κάνει τη βρώμικη δουλειά

Εφαρμόστηκε ο νόμος Διαμαντοπούλου αλλά ήταν κακός λέει ο Πελεγρίνης – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ