Λεβέντης: Φαίνεται ότι δεν είναι αριστερός ο Πρωθυπουργός αλλά Πασοκτζής – ΒΙΝΤΕΟ

«Φαίνεται ότι ο κ. Πρωθυπουργός δεν είναι αριστερός αλλά Πασοκτζής αν θεωρεί αστείες τις συζητήσεις για οικουμενική κυβέρνηση» εκτίμησε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

«Ο κ. Τσίπρας προέρχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ που είχε 3% πριν από 4 χρόνια. Δεν απορρόφησε ο ΣΥΡΙΖΑ το ΠΑΣΟΚ, αλλά το ΠΑΣΟΚ το ΣΥΡΙΖΑ» πρόσθεσε.

«Η Πασοκική λογική και η καρέκλα απορρόφησαν  τον Τσίπρα, αν αυτά που λέει δεν τα λέει απλά για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, γιατί μπορεί κάποιος πολιτικός σε μία συνέντευξη να πει κάποιες υπερβολές για να κλείσει σενάρια»

Αναφορικά με τη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ο κ. Λεβέντης ανέφερε ότι ο κ. Καμμένος  έχει δώσει όλες τις πρωτοβουλίες στα οικονομικά και πετάγεται και βγάζει άναρθρες κραυγές στα εθνικιστικά και πρόσθεσε ότι αν δεν είχε αριθμητικά την ανάγκη ο κ. Τσίπρας δεν θα πήγαινε ποτέ να συνεργαστεί με τους ΑΝΕΛ.

«Μία συνεργασία που έχει ένας το αποκλειστικό δικαίωμα να κάνει ότι θέλει και ο άλλος παίρνει δύο – τρία υπουργεία και σιωπά είναι εξαιρετική για τον κ. Τσίπρα» σημείωσε.

Ο πρόεδρος της ΕΚΕ ανακοίνωσε επίσης ότι θα επισκεφτεί και τον Τσίπρα και το νέο αρχηγό της ΝΔ για να τους προτείνει οικουμενική, αφότου ολοκληρωθεί η εκλογική διαδικασία στη ΝΔ. «Τώρα η ΝΔ είναι ακέφαλη, και οι δυο τώρα παρουσιάζονται απρόθυμοι για να πάρουν ψήφο» σημείωσε.

Δείτε το βίντεο του MEGA

Δείτε επίσης:

Καμμένος: Θα στηρίξω τον Τσίπρα μέχρι τέλους – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ