Λεβέντης: Ο Φλαμπουράρης δεν μου είπε ποτέ να συνεργαστούμε

Διευκρινίσεις για τις χθεσινές δηλώσεις σε ότι αφορά το ρόλο του Κώστα Καραμανλή, έδωσε ο επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, επισημαίνοντας ότι έγινε παρανόηση.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Ant1, τόνισε: «Εγώ δεν είπα ότι ο Καραμανλής κινεί τα νήματα από το παρασκήνιο. Η αγωνία κάνει τον Καραμανλή να αισθάνεται ότι πρέπει να γίνει οικουμενική κυβέρνηση» και ξεκαθάρισε ότι δεν έχει μιλήσει με τον πρώην Πρωθυπουργό.

Επανέλαβε τα περί οικουμενικής κυβέρνησης ή κυβέρνησης συνεργασίας με τη συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας, σημειώνοντας ότι ο ίδιος δεν ενδιαφέρεται να συμμετάσχει, όμως θα έδινε ψήφο εμπιστοσύνης.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Λεβέντης επιβεβαίωσε ότι έχει συνεβρεθεί με τον Αλέκο Φλαμπουράρη, αλλά επισήμανε ότι «σε εμένα δηλώνει ότι οικουμενική δεν γίνεται, ότι πρέπει να μείνει ο Τσίπρας. Όσες συναντήσεις έχουμε κάνει με τον Φλαμπουράρη, ποτέ δεν μου είπε να συνεργαστούμε, να δώσω ψήφο στην κυβέρνηση», είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τον νέο αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, επανέλαβε τη στήριξή του στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη, τον οποίο επίσης χαρακτήρισε «σώφρονα άνθρωπο, που θα βοηθήσει στην οικουμενική».

 

Διαβάστε επίσης:

Λεβέντης: Ο Καμμένος θα εξαφανιστεί όσο μένει με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΒΙΝΤΕΟ

Αποκάλυψη Λεβέντη: Βουλευτής από το Ποτάμι μου ζήτησε να ρίξουμε την κυβέρνηση – ΒΙΝΤΕΟ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ