• Το μήνυμα του Μεϊμαράκη για την Πρωτοχρονιά

  1:35 μμ, Τετάρτη 30 Δεκ 2015 1:35 μμ, Τετάρτη 30 Δεκ 2015

  «Εύχομαι να μην ξαναζήσουμε τις αγωνίες, τα προβλήματα και τους κινδύνους που βιώσαμε στη χρονιά που τώρα φεύγει», αναφέρει ο υποψήφιος για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, στο μήνυμα του για την Πρωτοχρονιά.

  «Πιστεύω, όμως, ότι οι Έλληνες μπορούμε, με νέες ιδέες και νέες πολιτικές, να τα καταφέρουμε. Έχω πίστη στην Ελλάδα και απόλυτη εμπιστοσύνη στις δημιουργικές δυνάμεις του Έθνους μας. Εύχομαι, από τα βάθη της καρδιάς μου, σε κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα, υγεία, προκοπή και οικογενειακή ευτυχία. Εύχομαι να ξαναγεννηθούν οι χαμένες ελπίδες και να γυρίσει το χαμόγελο σε κάθε οικογένεια», προσθέτει ο κ. Μεϊμαράκης.

  Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο:

  Από την καρδιά μου εύχομαι σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες καλή και χαρούμενη νέα χρονιά. Εύχομαι να μην ξαναζήσουμε τις αγωνίες, τα προβλήματα και τους κινδύνους που βιώσαμε στη χρονιά που τώρα φεύγει.

  Μια χρονιά σκληρής δοκιμασίας για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Χρονιά αβεβαιότητας, επώδυνων εξελίξεων και αιχμαλωσίας της Πατρίδας μας σε νέες θυσίες και νέους κινδύνους.

  Το 2015 κόστισε πολλά στην Οικονομία και την Κοινωνία μας. Σημαδεύτηκε από την επιστροφή στην ύφεση και τη νέα έξαρση της ανεργίας.

  Κυρίως, όμως, από τα πειράματα που έσυραν τη χώρα μας στο χείλος του γκρεμού, τον κίνδυνο εξόδου από το ευρώ και το νέο επαχθές Μνημόνιο.

  Αλλά και από τις πρωτόγνωρες μεταναστευτικές και προσφυγικές ροές, ένα ανθρώπινο δράμα διεθνών διαστάσεων, που πρόσθεσε νέα προβλήματα σε τοπικό, εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

  Η νέα χρονιά ξεκινά φορτωμένη με τα θλιβερά κατάλοιπα του 2015. Πιστεύω, όμως, ότι οι Έλληνες μπορούμε, με νέες ιδέες κα νέες πολιτικές, να τα καταφέρουμε.

  Έχω πίστη στην Ελλάδα και απόλυτη εμπιστοσύνη στις δημιουργικές δυνάμεις του Έθνους μας.

  Αισθάνομαι, ταυτόχρονα, βαρύ το χρέος για όσα οφείλουμε στην Πατρίδα μας.

  Αισθάνομαι την ανάγκη να επαναλάβω αρχές και θέσεις, που δεν μπαίνουν σε παζάρια και συμβιβασμούς.

  Χαράξαμε ξεκάθαρες κόκκινες γραμμές στα εθνικά μας ζητήματα και δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω.

  Δεσμευθήκαμε να αντιταχθούμε σε νέους φόρους και νέες περικοπές συντάξεων και δεν αλλάζουμε θέση.

  Ορίσαμε στέρεους άξονες για την ανάπτυξη, την προσέλκυση επενδύσεων και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

  Βάλαμε στο κέντρο της πολιτικής μας τον άνθρωπο. Ιδίως μάλιστα τους οικονομικά ασθενέστερους. Τους άνεργους, τους χαμηλόμισθους, τους χαμηλοσυνταξιούχους, τις οικογένειες που δεν τα βγάζουν πέρα.

  Εύχομαι, από τα βάθη της καρδιάς μου, σε κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα, υγεία, προκοπή και οικογενειακή ευτυχία.

  Εύχομαι να ξαναγεννηθούν οι χαμένες ελπίδες και να γυρίσει το χαμόγελο σε κάθε οικογένεια. Εύχομαι σε όλες και όλους Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά.

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα