Ο Άδωνις για το φλερτ Λεβέντη-ΣΥΡΙΖΑ

«Το έντονο φλερτ ΛεβέντηΣΥΡΙΖΑ είναι δεδομένο θέλει να γίνει υπουργός» δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και πρόσθεσε: «Έκανε τον συνήγορο υπερασπίσεως του Φλαμπουράρη, είναι προφανές το ειδύλλιο, είναι πιο έντονο απ’ ό,τι νομίζουμε».

«Δυσκολεύεται να πάει μόνος του γιατί αισθάνεται ότι θα χάσει αυτό που κέρδισε. Για αυτό θέλει να εμπλέξει τη ΝΔ, για να μην καταστραφεί» πρόσθεσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.  

Παράλληλα, σύμφωνα με το skai.gr, ο κ. Γεωργιάδης ξεκαθάρισε ότι «η ΝΔ δεν θα του κάνει τη χάρη, ας κάτσει να λιβανίζει από το πρωί ως το βράδυ τον ΣΥΡΙΖΑ». «Αυτό θα σήμαινε αξιωματική αντιπολίτευση τη ΧΑ» προειδοποίησε.

«Θεωρώ παντελώς απαράδεκτο πρόεδρος κόμματος να εμπλέκεται στην εκλογική διαδικασία ετέρου κόμματος… Να γραφτεί μέλος στη ΝΔ, αν θέλει να έχει λόγο στα εσωκομματικά της ο κ. Λεβέντης» τόνισε ο βουλευτής για την προτίμηση Λεβέντη στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

 

«Απαγόρευσε τα τρακτέρ η κυβέρνηση»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε στα μουλωχτά ποινικοποίηση παρακώλυσης συγκοινωνιών και εθνικών οδών… οι άνθρωποι θέλουν καρέκλα» δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης και σύμφωνα με τον ίδιο η νομοθετική πρωτοβουλία έγινε με προφανή στόχο να εμποδίσουν τις κινητοποιήσεις των αγροτών. «Θα τους κατάσχουν τα τρακτέρ, αν το είχε κάνει αυτό ο Σαμαράς θα είχε γίνε πρώτο θέμα συζήτησης» επισήμανε.

«Έχετε φανταστεί πόσο διαφορετική θα ήταν η ζωή μας αν δεν ήθελε ο Τσίπρας με λαχτάρα να αρπάξει την εξουσία και πέρυσι τέτοια ημέρα είχε εκλεγεί ο Δήμας;» διερωτήθηκε ο βουλευτής της ΝΔ και κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό ότι «θα ψηφίσει στη Βουλή ό,τι του πει η τρόικα».

 

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη Λεβέντη: Βουλευτής από το Ποτάμι μου ζήτησε να ρίξουμε την κυβέρνηση – ΒΙΝΤΕΟ 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ