Χρυσοβελώνη: Δεν υπάρχει σκέψη να πάρει πίσω την πρότασή του ο Καμμένος

«Ο Πάνος Καμμένος δεν δέχεται ντιρεκτίβες και οδηγίες από κανέναν»  τόνισε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Βασίλη Λεβέντη ότι εάν ο Κώστας Καραμανλής πει στον Πάνο Καμμένο να βγει από την κυβέρνηση και να μπει στην κυβέρνηση η ΝΔ, εκείνος θα το πράξει.

«Ο κ. Καμμένος έχει μια καλή σχέση εδώ και αρκετά χρόνια με τον Κώστα Καραμανλή αλλά από εκεί και πέρα δεν υπάρχει καμία παρέμβαση και καμιά καθοδήγηση του κ. Καραμανλή προς τον κ. Καμμένο» πρόσθεσε.

«Αυτές ίσως είναι οι επιθυμίες του κ. Λεβέντη ο οποίος προφανώς θα ήθελε να εισέλθει  στο κυβερνητικό σχήμα» σημείωσε η κ. Χρυσοβελώνη.

Σχετικά με την πρόταση του κ. Καμμένου για τα στρατιωτικά λύκεια και τη στράτευση των γυναικών η κ. Χρυσοβελώνη σημείωσε ότι «δεν υπάρχει σκέψη να το “πάρει πίσω”».

Πρόσθεσε ότι «όταν αυτή πρόταση πάρει την μορφή πιο συγκεκριμένου σχεδιασμού και όταν θα είναι ώριμη, θα υπάρξει συζήτηση του υπουργού Άμυνας με τον Πρωθυπουργό και παρουσίαση της στο κυβερνητικό συμβούλιο»

Ακούστε το ηχητικό:

Διαβάστε επίσης:

Λεβέντης: Σε ανοικτή γραμμή Καραμανλής – Καμμένος για… οικουμενική

Αποστάσεις κρατά ο ΣΥΡΙΖΑ από το σχέδιο Καμμένου για τη στράτευση των γυναικών

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ