Άδωνις: Ωραίες οι προτάσεις του Καμμένου… αλλά τι σχέση έχουν με τον ΣΥΡΙΖΑ;

Τις σκέψεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, για στράτευση των γυναικών και την ίδρυση στρατιωτικών λυκείων, σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Είναι πολύ ωραίες δεξιές προτάσεις» είπε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, και  διερωτήθηκε: «Με τον ΣΥΡΙΖΑ τι σχέση έχουν;»

Φυσικά και συμφωνώ στην πρόταση, είπε ο κ. Γεωργιάδης. «Εγώ Δεξιός είμαι. Δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο, διευκρίνισε ότι δεν τον βρίσκει σύμφωνο η υποχρεωτική στράτευση των γυναικών αλλά συμφωνεί με την εθελοντική.

Αναφερόμενος στα εσωκομματικά είπε ότι «θα πρέπει να προσέξουμε αυτήν την προεκλογική περίοδο να μην βγάλουμε τα μάτια μας μεταξύ μας, γιατί θα τα βρούμε όλα μπροστά μας. Όποιος κερδίσει θα πάμε όλοι μαζί του. Όλοι ΝΔ είμαστε, και θα είμαστε όλοι ΝΔ και μετά τη 10η Ιανουαρίου.»

Σύμφωνα με το skai.gr, επέκρινε τους κ. Στυλιανίδη και Γιακουμάτο «επειδή μας λένε νεοφιλελεύθερους εμένα και τον Κυριάκο».

Σύμφωνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη ο κ. Στυλιανίδης «προετοιμάζεται για γραμματέας του κόμματος αν βγει ο κ. Μεϊμαράκης και δεν επιτρέπεται να λέει τέτοια πράγματα», ενώ πρόσθεσε ότι ο Γεράσιμος Γιακουμάτος δεν είναι δυνατόν να δηλώνει ότι θέλει να επιστρέψει η χώρα στη δραχμή, όταν προχώρησε σε μεταρρυθμίσεις ως υπουργός ακριβώς για να κρατήσει τη χώρα στο ευρώ.

Παράλληλα, επισήμανε ότι «η ΝΔ δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφίσει το ασφαλιστικό» συμπληρώνοντας ότι «ο Τσίπρας κάνει φλερτ στον Λεβέντη για να έχει έτοιμο μαξιλαράκι γιατί δεν αισθάνεται ασφαλής. Η αγάπη στον Λεβέντη δείχνει ανησυχία της κυβέρνησης».

 

Διαβάστε επίσης:

«Σύννεφα» στις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ – Καμμένου; 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ