Μητσοτάκης:Το βιβλίο του λαϊκισμού κλείνει και το τελευταίο κεφάλαιό του είναι ο κ. Τσίπρας

“Το βιβλίο του λαϊκισμού στη χώρα μας κλείνει και το τελευταίο κεφάλαιό του είναι ο κ. Τσίπρας” δήλωσε Κυριάκος Μητσοτάκης  στον ΣΚΑΪ.

“Μπορώ να κερδίσω τον κ. Τσίπρα διότι πιστεύω ότι είμαι ο πιο κατάλληλος να διευρύνω τη Νέα Δημοκρατία, να την κάνω μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη και να προτάξω ένα προφίλ ηγεσίας πολύ διαφορετικό από αυτό που πρεσβεύει ο Αλέξης Τσίπρας δίνοντας έμφαση στην αλήθεια και σε λύσεις για την πραγματική οικονομία που θα φέρουν ανάπτυξη και νέες θέσεις εργασίας” είπε μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και κατηγόρησε την Κυβέρνηση ότι δεν μπορεί να υποστηρίξει τη μεσαία τάξη που αποτελεί ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας. “Η κεντροδεξιά παράταξη μπορεί να προτάξει ένα εναλλακτικό πολιτικό σχέδιο για τη διακυβέρνηση της χώρας” σημείωσε.

“Αν εκλεγώ Πρόεδρος, η Νέα Δημοκρατία πολύ σύντομα θα αναδιοργανωθεί οργανωτικά και είμαι βέβαιος ότι εντός δυο μηνών θα προηγείται σημαντικά δημοσκοπικά του ΣΥΡΙΖΑ. Οι πολίτες αναζητούν μια εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης” τόνισε ο κ. Μητσοτάκης. υπογραμμίζοντας ότι στήριξη αλά καρτ στην Κυβέρνηση δεν θα προσφέρουμε. “Δεν πρόκειται να συναινέσω με τον κ. Τσίπρα όσο κατεδαφίζει τις σημαντικές μεταρρυθμίσεις στην Παιδεία. Δεν θα είμαστε το βολικό δεκανίκι της Κυβέρνησης”.

“Ζητώ από τους πολίτες να με ψηφίσουν για να αλλάξω και να διευρύνω τη Νέα Δημοκρατία, για να μπορέσω εντός τριών μηνών να την έχω έτοιμη, σε περίπτωση που η χώρα οδηγηθεί σε εθνικές εκλογές, να κερδίσουμε τον Αλέξη Τσίπρα” συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης.  

Ο κ Μητσοτάκης επανέλαβε ότι έχει δεσμευθεί να μην μιλήσει για συνυποψηφίους του. “Καμία προσωπική αντιπαράθεση με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη όχι μόνο λόγω της δύσκολης προσωπικής στιγμής του συνυποψηφίου μου αλλά και για να διασφαλίσουμε την ενότητα. Ο εχθρός μας είναι απέναντι”.

“Ο διαχωρισμός Καραμανλικών – Μητσοτακικών ανήκει στον 20ο αιώνα. Οι πολίτες δεν ασχολούνται με αυτά, περιμένουν από εμάς ενότητα και ρεαλιστικές λύσεις.  Οι αρχές του Κωνσταντίνου Καραμανλή για την ανάγκη της αλήθειας είναι αρχές που πιστεύω ότι χαρακτηρίζουν και το δικό μου πολιτικό λόγο” συνέχισε ενώ εξέφρασε και τα θερμά συλλυπητήριά του για την απώλεια της αγαπημένης αδελφής του Βαγγέλη Μεϊμαράκη. 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ