60%-40% υπέρ του Μεϊμαράκη βλέπει ο Γιακουμάτος

Αιχμές κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη άφησε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή, ενώ προέβλεψε ότι στο δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης θα κερδίσει με 60%.

Ερωτηθείς ποια είναι τα προγνωστικά που δίνει για την ημέρα των εκλογών είπε 60%-40% υπέρ του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ή  65%-35%. 

Για τις απουσίες στην ψηφοφορία για το Σύμφωνο Συμβίωσης ο βουλευτής της ΝΔ τόνισε:

“Θα πω κάτι αυτό που ξέρω προσωπικά και το ξέρει όλη η βουλή και ποιούν την νήσσαν κάποιοι που θέλουν μάλιστα να γίνουν και αρχηγοί. Ο Μεϊμαράκης ειδοποίησε τον γραμματέα της ΚΟ, δυστυχώς είχε ένα οικογενειακό πρόβλημα υγείας και δεν πήγε. Αυτό είναι θέμα πολιτικό ή είναι θέμα ανθρωπιστικό και χτύπημα κάτω από τη μέση;”. Όπως διευκρίνισε αυτή η απάντησή του αφορά  σε όλους εκείνους που κάνουν σπέκουλα πάνω στο πολυτιμότερο θέμα που είναι η υγεία και η ζωή.

Σχολιάζοντας, επίσης, τη φράση του Κυριάκου Μητσοτάκη “ψηφίζεις Κυριάκοπαίρνεις Κυριάκο” είπε:

“Eγώ είμαι περήφανος για το επώνυμο μου, λέγομαι Γιακουμάτος, με ψηλά το κεφάλι. Λέγεται Μητσοτάκης και ψηλά το κεφάλι γιατί ο πατέρας του ήταν φοβερό πολιτικό τέρας. Πολιτικός με “π” κεφαλαίο. Άρα λέγεται Κυριάκος Μητσοτάκης, και ο άλλος λέγεται Ευάγγελος Μεϊμαράκης.  Ο πολίτης και ο νεοδημοκράτης θα ψηφίσει Μητσοτάκη ή Μεϊμαράκη. Δεν ψηφίζει Κυριάκο, Βαγγέλη ή Παναγιώτη”.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Γιακουμάτος: Εάν η κυβέρνηση δεν έχει 153 να ξεκουμπιστεί – BINTEO

Βαρεμένος: Όποιος παρακολουθεί όσα λέει ο Βαρουφάκης θα ζαλιστεί στο τέλος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ