Θεοδωράκης: Η κυβέρνηση καθυστερεί τις αποφάσεις γιατί αγοράζει ψήφους – ΒΙΝΤΕΟ

 «Εμείς λειτουργούμε ως κυβερνητικό κόμμα και κάνουμε προτάσεις για όλα τα θέματα. Η πολιτική δεν είναι πίνω καφέδες με φίλους μου. Είναι πράξεις. Χάνουμε χρήματα και ανθρώπους από καθυστερήσεις» τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι καθυστερεί τις αποφάσεις γιατί αγοράζει ψήφους.

«Ο κ. Τσίπρας έλεγε ότι δεν υπάρχει χρονικό όριο στη διαπραγμάτευση. Τώρα ομολογεί ότι χάθηκε χρόνος. Τους λέγαμε στη Βουλή να μην κλείσουν τις τράπεζες και μας έλεγαν “Εσάς τι σας νοιάζει;» πρόσθεσε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Ο κ Θεοδωράκης είπε πως ό,τι είναι χρήσιμο για τη χώρα έχει τη στήριξη του Ποταμιού. «Για εμάς κόκκινη γραμμή είναι η αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών. Πρέπει να καταπολεμηθεί η εισφοροδιαφυγή. Πρέπει να βρούμε ποιοι κλέβουν, πότε έκλεψαν και να φέρουν τα λεφτά πίσω. Οφείλουμε τώρα να ενισχύσουμε εκείνους τους κρατικούς λειτουργούς που καταπολεμούν τη διαφθορά».

«Κάποιοι πολιτικοί αρχηγοί απέδειξαν ότι δεν θέλουν να είναι στη μεταρρυθμιστική πλευρά της χώρας.  Εμείς έχουμε αποφασίσει να είμαστε παρόντες εκεί που επιβάλει η πραγματικότητα», είπε ο κ. Θεοδωράκης σημειώνοντας ότι το Ποτάμι απέδειξε τη στάση του στην ψήφιση του Συμφώνου Συμβίωσης.

«Δεν πιστεύουμε σε σχήματα ακυβερνησίας. Χρειάζεται μια προοδευτική λογική στη διακυβέρνηση της χώρας. Το πρόβλημα της χώρας είναι το κομματικό κράτος που συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ. Αποδείξαμε ότι χάνουμε δεκάδες εκατομμύρια από τις διπλές διοικήσεις που διορίζουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ» ανέφερε.

«Το Ποτάμι επιμένει ότι χρειάζεται μια μεγάλη προοδευτική παράταξη για να αλλάξουμε τα πράγματα στη χώρα» κατέληξε ο κ. Θεοδωράκης.

 

 

Διαβάστε επίσης

 Καυγάς Κούλογλου – Θεοχάρη “στον αέρα” – ΒΙΝΤΕΟ

Θεοδωράκης: Κράτος και Εκκλησία δεν έχουν καμία θέση στις κρεβατοκάμαρες του έθνους – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ